Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ (ς) 7 μποφόρ στα Μάσσαρι!

ΑΕΡΑ (ς) 7 μποφόρ στα Μάσσαρι!

3
aera endekada
Dodekanisos

Πραγματικός σίφουνας ήταν ο ΑΕΡΑ στα Μάσαρη! Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα παρέσυραν στο πέρασμα τους τον τοπικό Αστέρα τον οποίο και κέρδισαν εύκολα με το εμφατικό 7 – 2 και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη για την ομάδα του Αφάντου που εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έβαλε τις βάσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 3 – 0.
Τα γκολ
Στο 13’ ο Τομάζος έκανε την μπαλιά στον Ευαγγελίδη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0 – 1. Στο 23’ ο Κατσαρής έκανε τη σέντρα και ο Μασάδο με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2.
Στο 40’ από κάθετη πάσα του Μασάδο, ο Ευαγγελίδης με πλασέ έκανε το 0 – 3, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται για οφσαϊντ.
Στο 44’ από σέντρα του Γιαννακάκη, ο Μασάδο με κεφαλιά έκανε το 0 – 4 και στο στο 51’ ο Μαλλιάκας ανέτρεψε τον Γ. Πλαγγέντη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χ. Κιλασίν και μείωσε σε 1 – 4.
Στο 55’ ο Μασάδο έκανε τη μπαλιά και πάλι προς τον Ευαγγελίδη ο οποίος με πλασέ έκανε το 1 – 5. Στο 70’ ο Τριχιάς έκανε την κάθετη και ο Μασάδο από θέση τετ α τετ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 6 και στο 74’ από σέντρα του Μπαϊρακτάρη, ο Νικήτας με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ μειώνοντας σε 2 – 6. Στο 86’ όμως από μπαλιά του Επιφάνη ο Ευαγγελίδης από θέση τετ α τετ με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 2 – 7 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Δυο δοκάρια
Το παιχνίδι εκτός από τα πολλά γκολ που πρόσφερε απλόχερα στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, είχε και δυο δοκάρια. Συγκεκριμένα:
-Στο 88’ ο Νικήτας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο
-Στο 90’΄ο Ευαγγελίδης από θέση τετ α τετ και πάλι, απέφυγε τον Τόππο (φεύγοντας όμως λίγο πλάγια) κα πλάσαρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Λάζος, Μπερδεμπές). Στο 64’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γαργάλης για φάουλ πάνω στον Μπαϊρακτάρη. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για μια φάση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όπου ο Γ. Πλαγγέντης πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χ. Κιλασίν, Ε. Κιλασίν, Διονυσακόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Νικήτας, Πατσιαούρας (80’ Φωτάρας), Χατζημανώλης (62’ Κουρμαδιάς), Μίρτσεβ (67’ Λούππος), Ελ. Πλαγγέντης, Γ. Πλαγγέντης
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Γαργάλης, Γιαννακάκης (77’ Λαουδίκος), Κατσαρής, Καψαλάκης, Κασιώτης, Ευαγγελίδης, Τομάζος (68’ Τριχιάς), Μασάδο, Καντιμοίρης (57’ Επιφάνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Συγχαρητήρια στην διαιτησία
Από τον ΑΕΡΑ πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. , αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί θερμά το διαιτητικό τρίο των Δουλγέρη, Λάζου και Μπερδεμπέ για την ακριβοδίκαιη και αμερόληπτη διαιτησία τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων. Και οι τρεις τους ήταν άψογοι στις υποδείξεις τους και ελπίζουμε να βλέπουμε συνεχώς τέτοιες διαιτησίες στα γήπεδο της Δωδεκανήσου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filathlos
Filathlos
8 years ago

Den allazoun autoi me tipota.Evalan 7 kai edvsan synxaritiria sti diaiisia. Ama xanoun ftaine oi diaitites. Den tous ida mia fora na xasoun kai na vgoun na poun synxaritiria.Avrio tha lene pali mpartsa kai pane gia prwtathlima.E re giaourtia pou theloun.

Shfhs
Shfhs
8 years ago

Re komplexike, eisai filathlos mias ek twn omadwn pou fagane sfaliara fetos na fantastw? Giati htan polles.. Koita thn plath mas, sou aresei? Filakia.

A.E.P.A.

sports
sports
8 years ago

filathlos Μεγαλη αληθεια….Περιμενουμε συγχαρητηρια στην διαιτησια στην επομενη ηττα του ΑΕΡΑ. Φυσικα πρεπει να περασουν αιωνες για να συμβει αυτο αλλα λεμε τωρα.