Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ: Ποδαρικό με νίκη

ΑΕΡΑ: Ποδαρικό με νίκη

0
fasi_2
Dodekanisos
Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2012 ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 0 του Κλεάνθη Παραδεισίου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψαν στο μνα παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν την υπεροχή και να βάζουν τις βάσεις για να κατακτήσουν το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο πέτυχαν τα δυο από τα τρία τους τέρματα.
Μόλις στο 11’ οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τριχιά το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον Νικολό. Στο 42’ ο Στεργαλλάς με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 79’ ο Λυριστής με ένα πολύ δυνατό σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Πλακογιάννης και «βοηθοί» του ήταν οι Μαυρουδής και Γιακουμάκης.
Α.Ε.Ρ.Α.: Δαρζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Ντίκ (70′ Κυριαζής) , Γιαννακάκης, Γιακουμάκης, Τριχιάς, Στεργαλλάς (87′ Πολυμερίδης), Λυριστής (85′ Γιώργου Αν.)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης Π. , Χατζηθεοδωράκης, Νικολός, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντίνου (73′ Ατσίδης),  Σάββενας, Δημητρόπουλος, Πάττας, Γεωργαλλής, Κούρος(60′ Ατσίδης Μ.), Θεοδοσίου (88′ Σορωνιάτης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments