Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ: Άλλη μια σημαντική νίκη

ΑΕΡΑ: Άλλη μια σημαντική νίκη

0
iraklis_aera
Dodekanisos

Άλλη μια σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε μέσα στα Μαριτσά του τοπικού Ηρακλή με 3 – 1 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων» ήταν ο Γιώργος Τριχιάς ο οποίος πέτυχε τα δυο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. Οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ αλλά από εκεί και πέρα αφυπνίστηκαν και έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους κατορθώνοντας σταδιακά να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι και τελικά να επικρατήσουν.
Μόλις στο 6’ ο Τόμπσον πάσαρε στον Χειμωνέττο και αυτός με πλασέ έκανε το 1 – 0. Στο 18’ όμως ο Τριχιάς με κοντινό πλασέ έκανε το 1 – 1 και στο 30’ ο ίδιος παίκτης μετά από μπαλιά του Στεργαλλά με σουτ έκανε το 1 – 2. Στο 68’ ο Αγγελόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης (Φραγκίνης, Μακρής). Στο 83’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τριχιάς μετά από υπόδειξη του «βοηθού» Μιχάλη Φραγκίνη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής Μ. : Κοσμάς, Τσούφιος, Λορένζος, Φελεσάκης (56΄Λενιού), Τσαλώλης, Μαυρής(75΄Σαββούλης Α.), Χειμωνέττος, Μπιλιάς, Καρίκης, Χατζηκωσταντής, Τόμσον(67΄Παπακωσταντής).
Α.Ε.Ρ.Α.: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας, Πομπού, Κατσιδώνης(88΄Λατσός), Ντικ(67΄Γιαννακάκης), Δανάς, Μαΐλης, Αγγελόπουλος, Στεργαλλάς, Τριχιάς(82΄Ξύππας).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments