Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ΑΕΡΑ: «Αφερέγγυοι και επιπόλαιοι!»

ΑΕΡΑ: «Αφερέγγυοι και επιπόλαιοι!»

7
3
Dodekanisos

Ανακοίνωση -την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου- κατά της παράταξης του Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του ΑΕΡΑ Αφάντου. Το πλήρες κείμενο αναφέρει:
«Επίσης σας ενημερώνουμε πως από την πλευρά μας έχουν γίνει ενέργειες ώστε η απόφαση να βγει σύντομα», μας απαντούσε στις 3 Ιουλίου η λαλίστατη παράταξη του κου Κωνσταντίνου , που κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου μας, σε ανακοίνωση μας που αφορούσε το αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε το ποδόσφαιρο μας, από τις ενέργειες τους.
Βιάστηκαν τότε να απαντήσουν και να ρίξουν λάσπη, για… τρένα που σταμάτησαν στις ράγες! Καλύτερα να γινόταν αυτό παρά το αδιέξοδο και το ναυάγιο που οδήγησε η παράταξη του κου Κωνσταντίνου, τα σωματεία και το ποδόσφαιρο μας.
Από τη προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια μέχρι και σήμερα, με τις πληροφορίες που διοχετεύουν μας δείχνουν πόσο αφερέγγυοι και επιπόλαιοι είναι. Μας αραδιάζουν μέρες τώρα ένα σωρό παραμύθια και από σήμερα που δεν έχουν καμιά απόφαση, όπως διατυμπάνιζαν και μάλιστα πως κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα, ξεκίνησαν άλλο παραμυθάκι, χωρίς να σκέφτονται πόσο κακό έχουν κάνει. Υποστηρίζουν για ακόμα μια φορά πως η απόφαση θα βγει μέχρι τέλος του μήνα και να μην ανησυχούν τα σωματεία!!!
Φαίνεται πως ζουν σε δικό τους κόσμο με άγνοια κινδύνου και ανευθυνότητα, στοιχεία που δείχνουν ανικανότητα διοίκησης και επικινδυνότητα για το άθλημα.
Κατ’ αυτούς στις 2 Ιουλίου θα είχαμε διοίκηση, σήμερα 19 Ιουλίου δεν έχουμε απόφαση κι’ ένας Θεός ξέρει πότε θα έχουμε.
Καλώ όλους τους προέδρους των σωματείων να συναντηθούμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, έστω και την τελευταία στιγμή μήπως και προλάβουμε να σώσουμε την ποδοσφαιρική περίοδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marinos
marinos
10 years ago

κατα τ’αλλα ο Δωρος ελεγε οτι απο οποια θεσει και να τον βαλουν τα σωματεια, αυτος δα δουλεψει για το καλο του ποδοσφαιρου!!! τα ειδαμε Δωρο!!! εξαιτειας σου γινονται ολα αυτα…να μαθεις να ΧΑΝΕΙΣ!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

marinos
marinos
10 years ago

θεση *( ορθογραφικο λαθος)

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑς ΕΙΝΑΙ Α ΚΛΑΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΦΑΝΤΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙς ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΟΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ Η ΕΠΣΔ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΝ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Η ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ 9 ΜΕ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ .

leon
leon
10 years ago

ελπιζω να μη σβήσετε ξανα το σχολιο μου οπως εγινε αν θελετε να λεγεστε αντικειμενικοι, εκτος και αν εξυπηρετητε τα δια αφεντικα και συμφεροντα, ονοματα δε λεμε ουτε οικογενειες θυγπυμαι!!!

Καλησπέρα
Το news12 δεν μπαίνει στην διαδικασία του να αποτελέσει την …πύλη για να χρησιμοποιείται για προσωπικές αντιπαραθέσεις και να βγάζει ο καθένας τα εσώψυχα του. Σε ενημερώνω ότι η λέξη λαμόγια που ανέφερες είναι συκοφαντική και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την χρησιμοποιείς. Το news12 δεν επιθυμεί τέτοιου είδους σχόλια και αυτό έπρεπε να το καταλάβεις από τη στιγμή που συνέχεια στέλνεις το ίδιο σχόλιο και όπως βλέπει αποσύρεται. Αν θέλεις μπορείς κόσμια να αναφέρεις την άποψη σου χωρίς να θίγεις υπολείψεις κανενός ανθρώπου.

Δημήτρης Δραγάτης

leon
leon
10 years ago

θυγουμε

leon
leon
10 years ago

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙΑΝ ΤΟ ΠΛΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΗ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΣΟΥ ΘΙpeg85ΞΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΙΤΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.