Dodekanisos

Η Ταυτότητα μας

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Το News12.gr είναι ένα ειδησεογραφικό site το οποίο λειτουργεί από το 2008. Οι αναγνώστες μας επισκέπτονται τις σελίδες μας πάνω από 195.000 φορές το μήνα, διαβάζοντας κατά μέσο όρο σχεδόν 3 άρθρα την ημέρα. Καθημερινά έχουμε πάνω από 50 πόλεις στην Ελλάδα με τουλάχιστον 70 αναγνώστες, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα τα άρθρα μας διαβάζονται χιλιάδες φορές καθημερινά.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Θεματολογία

  • Πολιτικό ρεπορτάζ, Κοινωνικό ρεπορτάζ, Τουρισμός, Υγεία και ευεξία, Απόψεις και παρουσιάσεις επιχειρήσεων, Συνεντεύξεις

  • Αθλητικές διοργανώσεις, Ποδόσφαιρο, Football League, Τοπικό, Ειδήσεις εκτός συνόρων

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Έχουμε εμπλουτίσει στην ειδησεογραφία μας με την στήλη “Ελεύθερη Πένα” που φιλοξενεί ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος καθώς και απόψεις ανεξάρτητων πολιτών για διάφορους τομείς που πιστεύουμε πως ενδιαφέρουν και αφορούν άμεσα την κοινωνία. Ο μεγάλος στόχος για μας είναι η εναλλακτική, αδέσμευτη και έγκυρη ενημέρωση του κόσμου σε μια περίοδο που έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ άλλοτε.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Αθλητική ενημέρωση

Το News12.gr ξεκίνησε ως ένα αμιγώς αθλητικό site με βάση του τη Δωδεκάνησο, με πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ. Επίσης δίνουμε ιδιαίτερη βάση και στο αθλητικό παρελθόν της Δωδεκανήσου έχοντας τις σελίδες “Το News12.gr θυμάται τα παλιά” και “Video Ρετρό” οι οποίες έχουν στόχο τους να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι πως ήταν τα πράγματα σε μια άλλη εποχή, εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Ως γνωστόν εξάλλου αν δεν τιμάς το παρελθόν δεν μπορείς να έχει μέλλον.

Προβληθείτε πανελλαδικά

  • To News12.gr βρίσκεται ανάμεσα στις 30 αθλητικές ιστοσελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πανελλαδικά.

  • Επίσης το ενημερωτικό μας κομμάτι μας κατατάσσει ανάμεσα στις 200 σελίδες καλύτερες σελίδες ειδησεογραφικού χαρακτήρα στην Ελλάδα.

  • Στην γενική κατάταξη το News12.gr βρίσκεται ανάμεσα στις 300 Eλληνικές σελίδες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

και εκτός συνόρων στην ομογένεια

  • Περίπου 30% των επισκεπτών που φιλοξενούμε στις σελίδες μας βρίσκεται εκτός Ελλάδας και στην πλειοψηφία τους είναι ομογενείς ή Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό

  • Το News12.gr διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετές κοινότητες Ελλήνων και φιλοξενεί ειδήσεις από τις παρακάτω χώρες: ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Σουηδία και Νορβηγία.

Το κοινό του News12.gr και τα ενδιαφέροντα τους

Το κοινό του News12.gr είναι κυρίως νεανικό. Το 61% των επισκεπτών του site μας είναι από 18 έως 34 ετών. Τα άρθρα μας απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες εξίσου και όλοι βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν στις σελίδες μας. Το News12.gr έχει περίπου 1200 καθημερινούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Με πάνω από 50 πόλεις πανελλαδικά με τουλάχιστον 70 αναγνώστες απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ κοινό.

Ηλικία

Το κοινό του News12.gr είναι κυρίως νεανικό. Το 61% των επισκεπτών του site μας είναι από 18 έως 34 ετών. Το 28% των αναγνωστών μας ανήκει στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 35 και 54 ετών. Τέλος ένας στους 10 περίπου αναγνώστες μας είναι άνω των 55 ετών. Πιο συγκεκριμένα:

18 – 24 27,50% 45 – 54 12,50%
25 – 34 33,50% 55 – 64 5,5%
35 – 44 15,50% 65 + 5,5%

Φύλο

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες προτιμούν το News12.gr για την ενημέρωσή τους. Τα άρθρα μας απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες εξίσου και όλοι βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον να διαβάσουν στις σελίδες μας.

Γυναίκες 45,85%

Άνδρες 54,15%

Γεωγραφική κατανομή

Το News12.gr έχει περίπου 1200 καθημερινούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Με πάνω από 50 πόλεις πανελλαδικά με τουλάχιστον 70 αναγνώστες απευθυνόμαστε σε ένα ευρύ κοινό.

Αττική / 36,01%

Νησιά Αιγαίου / 15,77%

Μακεδονία και Θράκη / 8,87%

Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ιόνιο / 4,13%

Ήπειρος, Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα / 2,99%

Κρήτη / 1,35%

Μεγαλύτερες κατηγορίες ενδιαφέροντος

    • Αθλήματα/ Ατομικά αθλήματα/ Τρέξιμο και περπάτημα/ Ποδηλασία

    • Υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές/ Ηλεκτρονικά είδη/ Αξεσουάρ ηλεκτρονικών συσκευών

    • Τρόφιμα και ποτά/ Μαγειρική και συνταγές/ Σούπες και βραστά φαγητά

    • Υγεία & Ευεξία

    • Ταξίδια/ Τουριστικοί προορισμοί/ Ιστορικοί τόποι και κτίρια

    • Πολιτική/ Πολιτικά πρόσωπα/ Τοπική Αυτοδιοίκηση/ Εκλογές

    • Επιχειρηματικότητα

Ολοκληρωμένα πακέτα προβολής για όλες τις επιχειρήσεις

Το News12.gr προσφέρει 3 πακέτα προώθησης. Μπορείτε να διαλέξετε να διαφημιστείτε στην κεντρική μας σελίδα, μέσα στα άρθρα ή για την καλύτερη απόδοση της διαφήμισης σας να επιλέξετε το πακέτο ενισχυμένης προβολής.

Πακέτο 1: Προβολή στην κεντρική σελίδα

Η κεντρική μας σελίδα καθημερινά συγκεντρώνει το 29,58% των συνολικών επισκέψεων μας. Μια τυπική διαφήμιση σε αυτή τη θέση συγκεντρώνει 1000 προβολές ημερησίως. Οι διαφημίσεις στην κεντρική μας σελίδα έχουν από 50 έως 150 κλικ μετάβασης στον διαδικτυακό χώρο της επιχείρησης σας τον μήνα (social media ή ιστοσελίδα).

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Σε πλαίσιο με εναλλασσόμενες διαφημίσεις

  • 70 ευρώ για 1 μήνα
  • 360 ευρώ το εξάμηνο (€60/μήνα)
  • 600 ευρώ για ετήσια προβολή (€50/μήνα)

Στο εναλλασσόμενο πλαίσιο προβάλλονται έως 5 διαφημίσεις που αλλάζουν κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Σε σταθερό, εξατομικευμένο πλαίσιο

  • 100 ευρώ για ένα μήνα
  • 540 ευρώ το εξάμηνο (€90/μήνα)
  • 960 ευρώ για ετήσια προβολή (€80/μήνα)

Πακέτο 2: Προβολή μέσα στα άρθρα

Οι διαφημίσεις μέσα στα άρθρα μας προβάλλονται από 3,500 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο. Αυτές οι διαφημίσεις συγκεντρώνουν τα περισσότερα κλικ μετάβασης στον διαδικτυακό χώρο της επιχείρησης σας. Οι διαφημίσεις μέσα στα άρθρα μας έχουν από 75 έως πάνω από 300 κλικ ανακατεύθυνσης στον ισότοπο σας τον μήνα.

Σε πλαίσιο με εναλλασσόμενες διαφημίσεις

  • 150 ευρώ για 1 μήνα
  • 780 ευρώ το εξάμηνο (€130/μήνα)
  • 1440 ευρώ για ετήσια προβολή (€120/μήνα)

Στο εναλλασσόμενο πλαίσιο προβάλλονται έως 5 διαφημίσεις που αλλάζουν κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Σε σταθερό, εξατομικευμένο πλαίσιο

  • 170 ευρώ για 1 μήνα
  • 960 ευρώ το εξάμηνο (€160/μήνα)
  • 1800 ευρώ για ετήσια προβολή (€150/μήνα)

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Πακέτο 3: Ενισχυμένη προβολή

Αυτό το πακέτο προβολής παρέχει την μεγαλύτερη παρουσία του διαφημιστικού σας υλικού στις σελίδες μας. Περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν παρουσίαση με άρθρο για γνωρίσουν καλύτερα οι αναγνώστες μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μέγιστη προβολή στις σελίδες μας

Για κάθε 300 προβολές της διαφήμισης σας στις σελίδες και τα άρθρα του News12.gr ένας επισκέπτης μας μεταβαίνει στον διαδικτυακό χώρο της επιχείρησης σας. Έτσι δημιουργήσαμε το πακέτο ενισχυμένης προβολής που στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης σας. Με εξατομικευμένη θέση σε όλες τις σελίδες του News12.gr και με προνομιακή θέση σε όλα τα άρθρα μας, η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας θα είναι η μέγιστη.

  • 300 ευρώ για ένα μήνα
  • 1500 ευρώ το εξάμηνο (€250/μήνα)
  • 2880 ευρώ για ετήσια προβολή (240/μήνα)

Δωρεάν παρουσίαση της επιχείρησης σας

Με την επιλογή του πακέτου ενισχυμένης προβολής σας προσφέρουμε ένα δωρεάν άρθρο με την παρουσίαση της επιχείρησης σας, ώστε να γνωρίσουν οι αναγνώστες μας την επιχείρηση σας από πρώτο χέρι. Η εμπειρία μας έχει δείξει πως τέτοιου είδους άρθρα πετυχαίνουν αρκετές επιπλέον προβολές τον μήνα. Σε συνδυασμό με την δυνατότητα απευθείας συνδέσμου στο eshop σας ένας αναγνώστης μας μπορεί να γίνει ο επόμενος πελάτης σας με ένα κλικ.

*Το πακέτο ενισχυμένης προβολής έχει περιορισμένες θέσεις και τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή διαφημίσεων

Αν δεν έχετε έτοιμο διαφημιστικό υλικό μπορούμε να σας βοηθήσουμε αναλαμβάνοντας την δημιουργία του με συνεργάτες μας που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα.

Η κατασκευή διαφημιστικού banner (σταθερή φωτογραφία) κοστίζει 20 ευρώ

Η κατασκευή διαφημιστικού βίντεο είναι δυνατή και οι τιμές ξεκινάνε από 150 ευρώ. Φωτογραφίες και βίντεο με Drone για την προβολή σας με 300 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

[contact-form-7 id=”141838″]