Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αδικαιολόγητα απόντες

Αδικαιολόγητα απόντες

0
6
Dodekanisos
Η μετά το Πάσχα εβδομάδα, δεν μπήκε καλά για την ομάδα του Διαγόρα . Τελικά οι δυο από τους τρεις ξένους, δεν επέστρεψαν στην προπόνηση, αλλά και δεν ειδοποίησαν πώς θα το πράξουν . Κατά συνέπεια θεωρήθηκαν αδικαιολόγητα απόντες και δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής στην Νίκαια .
Πιο συγκεκριμένα:
-Ο Μπάρτος Ταραχούλσκι ειδοποίησε πώς θα  ερχόταν στην Ρόδο την Τετάρτη το βράδυ και δεν προλάβαινε συνεπώς την χθεσινή προπόνηση, αλλά και το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Διαγόρα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Νίκαια
-Αντίθετα με τον Ταραχούλσκι, οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και ο Χοσέ Ρέγιες όχι μόνο δεν ηρθαν, αλλά και δεν ειδοποίησαν κανένα, με αποτέλεσμα να θεωρηθούν από την τεχνική ηγεσία αλλά και την Διοίκηση της ΠΑΕ, αδικαιολόγητα απόντες . Η απουσία τους αυτή εγκυμονεί και προσφυγή στην ΕΕΟΔΕΑΠ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει μέχρι χθες γνωστό. Συμπερασματικά, δημιουργείται μια νέα τάξη πραγμάτων στο ρόστερ της ομάδας και εν όψει Ιωνικού καθώς
-Πέρα από τον Ζλάτκοβιτς που εκτός από αδικαιολόγητα απών έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στον αγώνα της Κυριακής, θα απουσιάσει και ο Γιώργος Πουλόπουλος που κι αυτός δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής στον ίδιο αγώνα.
-Απών από το μάτς αυτό, θεωρείται και ο τραυματίας Γιώργος Σαλαμαστράκης, ο οποίος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν προπονείται καθόλου. Στον αγώνα με την Καλλιθέα έπαιξε πάλι με πρόβλημα, αλλά δεν είχε προπονηθεί εντατικά για πολλές μέρες. Αυτή την φορά όμως για να μην επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο οι κοιλιακοί, ο παίκτης δεν θα χρησιμοποιηθεί.
-Από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειωθεί πώς δεν επέστρεψε ο Φώτης Γεωργίου. Ο κυανέρυθρος ποδοσφαιριστής, έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα και προπονείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ παράλληλα ειδοποίησε πως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η ομάδα το Σάββατο το βράδυ.
-Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που είχε πρόβλημα, ξεκίνησε χθες ατομικό πρόγραμμα . Πρόκειται για τον Ζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά η συμμετοχή του στο μάτς με τον Ιωνικό είναι αμφίβολη.
Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του την Κυριακή, χρησιμοποιώντας παιδιά από την ομάδα των Νέων και πάλι. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό με τις αδικαιολόγητες απουσίες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα ολοκληρώσει την χρονιά ο Διαγόρας. Ο γηραιός της πόλης μας, ξεκίνησε προετοιμασία με πολλές ελλείψεις και με γνώμονα το στοιχείο αυτό η αποστολή στην Νίκαια θα είναι πολύ δύσκολη. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης εντατικοποιεί τους ρυθμούς ακόμα περισσότερο από αύριο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία εν όψει Ιωνικού το Σάββατο το πρωί.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments