Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Aδελφοποίηση με Άρτεμη Κορυδαλλού

Aδελφοποίηση με Άρτεμη Κορυδαλλού

0
DSC 0003-002
Dodekanisos

Η ‘Φιλία Ομάδων’ είναι ένας σύνδεσμος λειτουργικής και συναισθηματικής αυτοοργάνωσης ομάδων για την ανάπτυξη καλών πρακτικών συμπεριφοράς και ευ αγωνίζεσθαι.
Ο πρωτοποριακός αυτός σύνδεσμο φιλίας στον ελληνικό αθλητισμό που ξεκίνησαν το Peristeri Volley και Άρτεμις Κορυδαλλού και ενσωμάτωσε πρόσφατα τα σωματεία ΑΠΣ Αλίμου, Γ.Σ Πετρούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης ΦΟ Βριλησσίων, θα υποδεχτεί το σαββατοκύριακο τρία νέα μέλη: τον Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης ‘Τελχινίς’, τον Αθλητικό Όμιλο ‘Παλλήνη’ και τον Σ.Φ.Α.Μ. “ο ΦΟΙΒΟΣ” Μελισσίων.
Η Τελχινίδα θα είναι ο πρώτος κρίκος, εκτός Αττικής, στην αθλητική αυτή αλυσίδα που έχει όραμα τις καλές πρακτικές και το ευ αγωνίζεσθαι στον αθλητισμό.
Στο πλαίσιο του τουρνουά μίνι βόλεϊ «Στάθης Σαραντέας», στις 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό Κορυδαλλού, παράλληλα με τη τελετή σύνδεσης της ‘Φιλίας Ομάδων’ και του ΡΣΦΠ Τελχινίς, οι εκπρόσωποι της Τελχινίδας θα υπογράψουν με το σωματείο Άρτεμις Κορυδαλλού και την πράξη ‘Αδελφοποίησης’ των δύο Σωματείων.
Ο ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ιδρύθηκε το 1970 για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε σε υψηλό επίπεδο στις Εθνικές Κατηγορίες του Γυναικείου Βόλεϊ, με πολλές αθλήτριες του όπως: Σφυρή, Μπαρούμα, Κούβαρη, Λαζαρίδου κα. να αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και σε ομάδες Α1.
Θα είναι το δεύτερο σωματείο μετά το βρετανικό SideOut-Volleyball που Τελχινίδα συνάπτει πράξη αδελφοποίησης με σκοπό την αμοιβαία φιλοξενία μελών, τη συνδιοργάνωση τουρνουά, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και άλλες πολλές δράσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments