Αρχική Videos “Αδειάζει” την Baerbock o Milanovic!

“Αδειάζει” την Baerbock o Milanovic!

0

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε νωρίτερα η Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας  Annalena Baerbock «για έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας», έδωσε ο πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς. Χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής:

 

«Δεν το ήξερα. Ίσως η Γερμανία ξαναπολεμήσει εναντίον της Ρωσίας, τότε καλή τύχη. Ίσως τελειώσει καλύτερα από ό,τι πριν από 70 χρόνια. Δεν είμαστε σε πόλεμο με κανέναν. Και δεν ξέρω πώς θα βοηθήσουν τα τανκς την Ουκρανία. Ίσως να τους βοηθήσουν, ίσως να καούν – όπως στο Ιράκ. Δεν θα το σκεφτούμε ούτως ή άλλως, και σας παρακαλώ λάβετε το στα σοβαρά. Εγώ ο ίδιος θα επιμείνω όσο μπορώ».

Νωρίτερα, στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, η Annalena Baerbock είχε ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να κάνει περισσότερα για την προστασία της χώρας σε σχέση με τις παραδόσεις γερμανικών δεξαμενών στην Ουκρανία. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ευρωπαϊκές χώρες ενεργούν από κοινού αντί να αλληλοκατηγορούνται επειδή «κάνουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, όχι η μία εναντίον της άλλης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments