Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α’ Κατηγορία: Νίκησαν Ηρακλής Μαριτσών και ΑΕΡΑ

Α’ Κατηγορία: Νίκησαν Ηρακλής Μαριτσών και ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους, Ηρακλής Μαριτσών και ΑΕΡΑ οι οποίοι οδηγούν την κούρσα στους δυο ομίλους του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι Μαριτσενοί πέρασαν με “διπλό” από τη Λίνδο (3 – 0 τον Κλεόβουλο), και οι Αφαντενοί επικράτησαν εντός έδρας του Διγενή Κοσκινού με 2 – 1.  Τα γκολ του Ηρακλή σημείωσαν οι Μπαϊρακτάρης, Γεωργαλλής και Γκαμπριέλ. Για τον ΑΕΡΑ σκόραραν οι Αρφαράς και Σπαχίου ενώ μείωσε το σκορ ο Μοσκιού.

Στα άλλα παιχνίδια:

1ος όμιλος
Φοίβος Κρεμαστής – Απόλλων Καλυθιών 2 – 1:
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45’ με τον Μιχάλη Μόσχο (1 – 0) αλλά οι απολλωνιστές ισοφάρισαν άμεσα (στο 50’) με πέναλτι του Αρέτογλου. Στο 87’ ο Κασιμάτης πέτυχε το 2 – 1 και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του. Σημειώνεται ότι στο 92’ αποβλήθηκε ο Ταφάνι και έτσι η ομάδα της Κρεμαστής τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.
2ος όμιλος
Αστέρας Παστίδας – Διαγόρας Βατίου 2 – 1:
Δύσκολη νίκη για την ομάδα της Παστίδας μιας και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στο 81’ με τον Κουγιό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 36’ με τον Κωστομοίρη ενώ στο 66’ ο Λεωνίδου ισοφάρισε σε 1 – 1.
Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφένδου 1 – 1: Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Κω με τον Μαυρίδη να ανοίγει το σκορ στο 58’ ( 0 – 1) και τον Χατζηαντωνίου να ισοφαρίζει στο 65’ (1 – 1). Οι δυο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κουρζής στο 82’ και ο Τάλλαρος στο 95’.
Ευκλής Σορωνής – ΑΕ Αδελφοσύνη 0 – 0

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments