Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α’ Κατηγορία: Επιβλητικές νίκες για Φοίβο, Ιαλυσό και Διγενή

Α’ Κατηγορία: Επιβλητικές νίκες για Φοίβο, Ιαλυσό και Διγενή

0
Dodekanisos

Ποδαρικό με το… «δεξί» έκαναν στο 2022 οι Φοίβος Κρεμαστής, Ιαλυσός και Διγενής Κοσκινού, που πανηγυρίζουν επιβλητικές νίκες για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος).

Διγενής – Ακουσίλαος 5-0

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε ο Διγενής που επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 του Ακουσίλαου στα Κοσκινού. Ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης η ομάδα του Παναγιώτη Μπεκιάρη έφτασε απόλυτα δίκαια στην νίκη. Τα γκολ προήλθαν από αυτογκόλ του Κουτσουμπάρη στο 45′, κεφαλιά του Μαριά στο 60ο λεπτό, ενώ δις σκόραρε ο Αντώνης Διακάκης πρώτα με πλασέ στο 76′ και έπειτα με κεφαλιά στο 84′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζουανάκης, που ήταν αρκετά δραστήριος σε ακόμα ένα παιχνίδι για τον Διγενή. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Διγενής (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Μανώλαγκας, Σταυλάς (65′ Κατσούλης), Παπασταμάτης, Μαριάς, Κώτης, Τσοπανάκης, Μοσκιού (17′ Σιαμαντούρας), Πελαρδής (65′ Χατζηνικόλας), Πατσιαούρας, Τζουανάκης, Λόης (58′ Διακάκης).

Ακουσίλαος Φανών (Μιχάλης Βιτζηλαίος): Χαλίλη, Κουτσουμπάρης (56′ Βασίλεφ), Σίνα, Χύσα, Κορκίδας, Σάββας, Μοσχής (86′ Κιλασίν), Καραγιάννης, Κώστας, Σάββας, Παπουρδάνος (86′ Μπάκο). 

Ιάλυσος – Ορφέας 4-0

Με τον Ίγκλι Ιντρίζι να κάνει πράγματα και θαύματα εντός αγωνιστικού χώρου (χατ – τρικ και ασίστ), ο Ιάλυσος επικράτησε 4-0 του Ορφέα στο «Οικονομίδειο». Ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ με τον Ιντρίζι στο 10′. Ενώ στο 13′ ο Ιντρίζι από σκόρερ έγινε δημιουργός με τον Παπουτσογιαννόπουλο να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «τοξοβόλους». Στο 18ο λεπτό ο Ιάλυσος αναγκάστηκε να αγωνισθεί με δέκα ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο του αγώνα λόγω αποβολής του Παπουτσογιαννόπουλου. Έπειτα από σύγκρουση, ο παίκτης του Ιάλυσου βρέθηκε στο έδαφος διαμαρτυρόμενος σε έντονο τόνο φέρεται να εξύβρισε τον διαιτητή. Σαν αποτέλεσμα ο κ. Αντωνάς τον απέβαλε. Στο 32′ ο Ορφέας είχε τρομερή στιγμή για να μειώσει σε 2-1, ωστόσο ο Φραγκούλης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Νίκα. Πριν το ημίχρονο ο Ιντρίζι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-0. Στην επανάληψη, ο ίδιος παίκτης έθεσε το κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνοντας παράλληλα και το σπουδαίο χατ – τρικ του. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ιάλυσος (Πέτρος Ρουτζιέρης): Φραγκούλης, Θανάρη, Πατσίλης (54′ Παγκράτης), Θεοδοσίου (66′ Νικολαϊδης), Τερζίου, Ρεκλείτης (66′ Σαράντης), Σουλτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαμπίδης (57′ Τσανάι), Μπάρδος (66′ Λερογιάννης), Ιντρίζι.

Ορφέας (Γρηγόρης Σαρρής): Καστανάκης, Κοττόρος, Περνάρης (55′ Μαχραμάς), Μπουμπουλάκης, Αντωνιάδης, Σελλαβτζή, Τσιριγώτης, Πουλής, Νίκας, Βολιτάκης, (85′ Γιαννόπουλος), Ξυπάκης.

Φοίβος Κρεμαστής – Ποσειδών Καρπάθου 5-0

Επιβλητική νίκη σημείωσε και ο Φοίβος, επικρατώντας στην Κρεμαστή με το εντυπωσιακό 5-0 του Ποσειδών Καρπάθου. Δύο γκολ πέτυχε ο Μπαϊρακτάρης (23′ και 55′), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Κιοσέογλου (5′), Κρητικός (37′) και ο Μόσχος στο 79ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Φοίβος Κρεμαστής (Γιώργος Σάββενας): Μήλιος, Ορφανίδης Ν., Κουδούνης (75′ Καλημέρης), Καραγεωργίου, Κρητικός, Φελεσάκης, Χατζησάββας (59′ Μανίκαρος), Ταφάνι (59′ Πιπέρης), Μπαϊρακτάρης (75′ Μουζιούρας), Κιοσέογλου (75′ Μουσταφάι), Μόσχος.

Ποσειδών Καρπάθου (Γιάννης Καραμηνάς): Μαργαρίτης, Τζιατζιάφης (76′ Κούτολο), Φασουλέτος (76′ Παπαμηνάς), Σπανός, Χανιώτης, Μαντινάος, Φελουζής, Χατζηπαπάς (46′ Καουκάκης), Κοκούνια, Μαντικός, Αργύρης (69′ Φουντής). 

Αναλυτικά η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στον Β’ όμιλο της Α’ κατηγορίας

Α’ Δωδεκανήσου – 2ος όμιλος 2021 – 2022

ΘέσηΟμάδαPWDLFAGDPts
122191262105258
22272133139-823
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments