Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο κοντά στον τίτλο

Πιο κοντά στον τίτλο

0
14
Dodekanisos
Εύκολη νίκη για τον Α.Ο Δικαίου που επικράτησε με 6-0 του Αστέρα Παστίδας στο ματς που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Πυλίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας,δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδειχαν τρομερή διάθεση να καθαρίσουν το παιχνίδι απο νωρίς.Ωστόσο το γκολ του Χατζηφούντα στο 30′ έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε και μετά τα πράγματα έγιναν εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο Δικαίου ανέβασε στροφές και σε συνδυασμό με την κούραση του Αστέρα Παστίδας (αγωνίστηκε με παρα πολλά νεαρά παιδιά) έφτασε στο 6-0 με τον κ.Γουλόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους Δημόπουλο και Φούκη αλλά και στον Παπασεβαστό που έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.
Το φιλμ του αγώνα
3′ Σουτ του Παπαχριστοδούλου από τα όρια της περιοχής,μπλόκαρε σταθερά ο Λουτριώτης.
6′ Ο Φονσέκα μπήκε από δεξιά,έστρωσε τη μπάλα στον Δρόσο αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυζάλα.
10′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Κεφαλιανού από τα αριστερά,ο Κυζάλας με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε σε κόρνερ.
21′ Ασυννενοησία ανάμεσα σε Μυλωνά και Λουτριώτη,ο Παπαχριστοδούλου εκμεταλλεύτηκε το λάθος,έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
27′ Σέντρα του Χατζηφούντα από δεξιά,ο Σκαλέρης πήδηξε ψηλότερα όλων,έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
30′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση κόρνερ από τον Πανόπουλο,δυνατή κεφαλιά του Χατζηφούντα στα δίχτυα του Κυζάλα για το 1-0.
36′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Μυλωνά από πλάγια,απέκρουσε με δυσκολία ο Κυζάλας.
38′ Σέντρα του Μποιλή Ζ. από δεξιά,ο Σκαλέρης έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυζάλα.
39′ Παράλληλη σέντρα του Πανόπουλου από τα αριστερά,ο Μασάδο προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
45′ Σουτ του Δρόσου από πλάγια θέση,απέκρουσε ο Κυζάλας.
47′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση κόρνερ από τον Πανόπουλο,οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν,η μπάλα κατέληξε στον Χατζηφούντα που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
50′ ΓΚΟΛ!! Μακρινό σουτ του Φονσέκα,λάθος αντίδραση από τον Κυζάλα,η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-0.
52′ Δυνατό σουτ του Χατζηφούντα από τα όρια της περιοχής,ελάχιστα άουτ.
53′ Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Πανόπουλο,απέκρουσε ο Κυζάλας.
60′ Σουτ του Χατζηφούντα από πλάγια θέση,λίγο άουτ.
70′ Εκτέλεση φάουλ από τον Κιλασίν,κεφαλιά του Παπαχριστοδούλου,ψηλά άουτ.
75′ Σουτ του Μασάδο από τα όρια της περιοχής,η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
76′ ΓΚΟΛ!! Παράλληλη πάσα του Παπασεβαστού στον Μασάδο που με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 4-0.
82′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια από τον Μασάδο,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του,έστρωσε τη μπάλα στον Παπασεβαστό που από κοντά έκανε το 5-0.
85′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Χατζηφούντα από τα αριστερά,ο Μασάδο με σουτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κυζάλα για το 6-0.
Καλύτεροι απ’τους γηπεδούχους οι Χατζηφούντας,Μασάδο και Πανόπουλος ενώ απ’τον Αστέρα Παστίδας προσπάθησαν οι Αγγελόπουλος και Παπαχριστοδούλου.
Καλή η διαιτησία του κ.Μάμμη αλλά και των βοηθών του Γεωργιόπουλου και Αλέξίου.
Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ:Λουτριώτης, Κεφαλιανός(51′ Παπασεβαστός), Μυλωνάς, Φονσέκα, Μασάδο, Πανόπουλος, Μουνούχος, Μποιλής Ζ. (65′ Δημόπουλος), Δρόσος, Σκαλέρης (54′ Φούκης), Χατζηφούντας
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυζάλας, Καλημέρης, Χαριτάκης, Σαββάκης, Καψαλάκης, Κιλασίν, Παπαχριστοδούλου, Καλαϊτζίδης (86′ Τσακαλίδης), Σαββάκης Α. (59′ Λιάμης), Αγγελόπουλος, Αυγενικού

πηγή: www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments