Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν τα κατάφεραν τα «ελάφια»

Δεν τα κατάφεραν τα «ελάφια»

0
Dodekanisos

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ρόδος από τον Άγιο Ιερόθεο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την εφετινή χρονιά. Τα «ελάφια» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια ηττήθηκαν. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής (προτελευταίας) του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους, ωστόσο να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία. Στο 9΄ κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ με τον Γκουτσούλα, στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ, πηγαίνοντας  στα αποδυτήρια με 0-1. Μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα έχασαν κάποιες καλές φάσεις, με τον Κουμέντο να δηλώνει παρών όπου χρειάστηκε. Από την άλλη η Ρόδος δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες μετά το γκολ που δέχθηκε χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες μπήκαν και πάλι δυνατά, αφού στην πρώτη ευκαιρία τους έκαναν το 0-2 με το σουτ του Νιζάμη έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Ρόδος έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει με συνέπεια να μην αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Το φιλμ του αγώνα

4΄ Το κόρνερ εκτελέστηκε, η μπάλα στρώθηκε στον Βολονάκη που σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Ρουμπή.

5΄ Φάουλ του Κασαπάκη από τα αριστερά ο Βολονάκης θα πάρει την κεφαλιά με τον Ρουμπή να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

9΄ Ο Θανόπουλος πάσαρε από πλάγια στον Γκουτσούλα και αυτός με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

13΄ Μετά το κόρνερ ο Δάρρας θα κάνει το διαγώνιο σουτ με τον Κουμέντο να αποκρούει και στη συνέχεια τη μπάλα να απομακρύνεται.

17΄ Μεγάλη ευκαιρία για τα “ελάφια” , ο Πιτταράς θα πασάρει στον Μοσχάκη με τον δεύτερο να κάνει αφύλακτος το σουτ από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

18΄  Και άλλη ευκαιρία για τη Ρόδο. Ο Κουρούπης θα σεντράρει με τον Ιμεραλιλάι από πλεονεκτική θέση να αστοχεί.

29΄  Σουτ του Μοσχάκη έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Ρουμπή.

42΄  Σουτ του Κατσικιά μέσα από την περιοχή ο Κουμέντος θα διώξει σε κόρνερ με υπερένταση.

Στο 63΄ ο  νεοεισελθόντας Νιζάμης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.

75΄ Κόρνερ του Χατζηλιόντα ο Στεφανίδης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα ψηλά άουτ.

78΄ Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γκουτσούλας θα σουτάρε από πλάγια με τον Κουμέντο να αποκρούει σταθερά.

Καλύτεροι των νικητών οι Κετσετζόγλου και Γκουτσούλας, από τη Ρόδο καλή παρουσία είχαν οι Κουμέντος και Κουρούπης.

Το σημερινό παιχνίδι διεύθυνε ο κ. Κορδολαίμης (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Βαλκάνο (Δυτ. Αττικής) και Κορώνα (Πειραιά).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος (68΄ Δημητριάδης), Βολονάκης, Κασαπάκης, Μοσχάκης (80΄ Καμπούρης), Πιτταράς (68΄ Στεφανίδης), Χατζηλιόντας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κατσικιάς, Πολίτης, Καφαλίδης, Γούλας (78΄ Γούλας), Γκουτσούλας, Δάρρας, Κετσετζόγλου (72΄ Μπιρμπίλη), Λέσι, Θανόπουλος , Μανδαμαδιώτης (55΄ Νιζάμης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments