Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Έξωση στο αεροδρόμιο από τη Fraport!

Έξωση στο αεροδρόμιο από τη Fraport!

0
Dodekanisos

Έξωση στους υπαλλήλους του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου κάνει η  Γερμανική εταιρεία Fraport που ως γνωστών έχει αναλάβει την διαχείριση του! Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι Γερμανοί ζητούν από τους υπαλλήλους να μαζέψουν τα πράγματα τους μέχρι σήμερα στις 12 το βράδυ προκειμένου να γίνουν οι αλλαγές που θέλει η εταιρεία και να μπει το αεροδρόμιο σε μια νέα εποχή.

Παρά τις απόψεις ορισμένων ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα μπορούσε μέσα στο 2017 να αναλάβει την διαχείριση και του αεροδρομίου της Ρόδου και άλλων 13 σε όλη την Ελλάδα, οι εξελίξεις είναι εντελώς διαφορετικές.

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου αυτή τη στιγμή υπάρχει αναστάτωση από τους υπαλλήλους ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου τους κ. Λουλουδάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτη κατάσταση». Το οξύμωρο είναι ότι ενώ οι εργαζόμενοι συνεργάστηκαν με αυτούς της Fraport το τελευταίο τετράμηνο προκειμένου να μπουν στο κλίμα της λειτουργίας του αεροδρομίου, η Γερμανική εταιρεία «απαντάει» σήμερα με αυτό τον τρόπο, στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments