Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η «Ατέρμονη πορεία» σε εικόνες

Η «Ατέρμονη πορεία» σε εικόνες

0
Dodekanisos

Φωτορεπορτάζ: Nicolas Nanev

Έργα 35 μελών του Συλλόγου φιλοξενεί το Νεστορίδειο Μέλαθρο

Η ατέρμονη πορεία ενός συλλόγου, ενός καλλιτέχνη, ενός ανθρώπου, της ίδιας της ζωής…Αυτός είναι ο τίτλος της 10ης στη σειρά ομαδικής έκθεσης, του Συλλόγου Εικαστικών Δωδεκανήσου, ο οποίος κλείνει 30 χρόνια ζωής και γιορτάζει με αυτόν τον τρόπο τα γενέθλια του. Η έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την περασμένη εβδομάδα με κάθε επισημότητα, περιλαμβάνει έργα 35 καλλιτεχνών και θα φιλοξενείται στο Νεστορίδειο Μέλαθρο μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σταματία Στεργενάκη  μας μίλησε γ αυτήν, χαρακτηρίζοντας την μια πολλή όμορφη συνάντηση καλλιτεχνών.

Οι τέχνες, οι τεχνικές και οι τεχνοτροπίες είναι διαφορετικές [ζωγραφική, αγιογραφία, ψηφιδωτό, εγκατάσταση , ψηφιακή τέχνη] όλα τα έργα όμως έχουν ένα κοινό, όπως μας λέει η κα Στεργενάκη, την αποτύπωση της αλήθειας, των συναισθημάτων και των σκέψεων, που «γεννά» στον δημιουργό του, το αντικείμενο με το οποίο καταπιάνεται.

Ο Σύλλογος εικαστικών για ακόμη μια φορά δίνει δυναμικό παρών στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει την ατέρμονη πορεία του στον κόσμο της δημιουργίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments