Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Το μεγάλο αντίο του Παυλούς!

Το μεγάλο αντίο του Παυλούς!

0
pavlous
Dodekanisos

Το τελευταίο του παιχνίδι ως παρατηρητής θα είναι για τον Σάββα Παυλούς ο 70ος τελικός του κυπέλλου της Δωδεκανήσου

Αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ο Σάββας Παυλούς. Ο έμπειρος παρατηρητής μετά από 49 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα γήπεδα, λέει το δικό του αντίο. Ο τελικός της Τετάρτης θα είναι ο τελευταίος και από εκεί και πέρα θα παρακολουθεί τους αγώνες μόνο ως φίλαθλος. Ο ίδιος απέστειλε και την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι,
Μετά από 49 χρόνια δυνατών εμπειριών που βίωσα στα γήπεδα, με χαρές, νίκες, ήττες και πάνω από όλα αγάπης για το θεσμό του ποδοσφαίρου, ως άθλημα και ως παιδεία, ήρθε η ώρα να δώσω τη σκυτάλη στους επόμενους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το άθλημα.

Σε αυτήν την πορεία γνώρισα ανθρώπους που είτε μέσα από τις γραμμές του γηπέδου, είτε στους πάγκους, είτε στις κερκίδες, εμφανείς και αφανείς ήρωες μοιραστήκαμε το όραμα και την ελπίδα για το άθλημα και το θεσμό. Πραγματικά τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Η τελευταία μου παρουσία ως Παρατηρητής, θα είναι  στον  70ο τελικό  Κυπέλλου Δωδεκανήσου, μεταξύ των ιστορικών σωματείων ΑΡΗ Αρχαγγέλου και Διαγόρα Ρόδου. Ευχαριστώ την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την τιμή να με ορίσουν Παρατηρητή σε αυτό τον αγώνα.

Μετά από  825 παρουσίες ως Παρατηρητής στα γήπεδα αποχωρώ με αίσθημα πληρότητας, παραμένω φίλος του ποδοσφαίρου για πάντα και εύχομαι ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδα με περισσή αγάπη για το άθλημα. Υγεία σε όλους, ευγενή άμιλλα, ότι καλύτερο για το μέλλον και το νέο αίμα να οδηγήσει το άθλημα ψηλότερα.
Ραντεβού στις κερκίδες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments