Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Σπουδαίο τρίποντο για τη Δόξα Κ.

Σπουδαίο τρίποντο για τη Δόξα Κ.

0
Dodekanisos

 Ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία πέτυχε η ομάδα της Δόξας Κ.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Κ. επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ηρακλή Λ. εντός έδρας, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αφού μόλις στο 4΄ άνοιξαν το σκορ με τον Λαμάι για το 1-0. Στο 23΄ ο Πης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηπαναγιώτης κάνοντας έτσι το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Οχτάρας με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα πετυχαίνοντας ακόμα 2 τέρματα για το τελικό 5-0. Στο 64΄ ο Χατζηαντωνίου έκανε την κάθετη στον Γεωργάκο και αυτός με πλασέ έκανε το 4-0. Το 5-0 διαμόρφωσε ο Χατζηαντωνίου στο 76΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ωραιόπουλος (Αλέκος, Παγώνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κορκής, Παντελής (46’ Γεωργάκος), Χατζησεβαστός, Χατζηπαναγιώτης (46’ Χαντακάρος), Κουρζής Α., Μέμα, Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης, Οχτάρας (66’ Θεοχαρούδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καντιμοίρης, Διακογεωργίου, Καπιώτης, Καφάλας, Ευαγγελίδης Ι., Καλανδράνης, Φάκκας, Ρούφας (38’ λ.τρ. Διακολουκάς), Πάχου, Ταγκάεβ, Μπραούσι.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments