Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έδειξε από νωρίς τα… δόντια του!

Έδειξε από νωρίς τα… δόντια του!

0
diagoras vati filiko
Dodekanisos

Δυνατά ξεκίνησε τα φετινά του φιλικά ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε του Διαγόρα Βατίου με σκορ 5-0 σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Κοσκινού. Ο Διαγόρας επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή της αναμέτρησης απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Βατίου, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Τύρελη, με κύριους εκφραστές τους Μαθιό Γεωργαλλή και Μαρίνου οι οποίοι έβαλαν δύσκολα στην αμυντική τετράδα που παρέταξε ο Γιάννης Καμπούρης. Το σκορ άνοιξε για τον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα Ρόδου στο 15’ με κοντινή κεφαλιά ο Παναγιώτης Μαθιός έπειτα από σέντρα που πραγματοποίησε από την αριστερή πλευρά ο Μαρίνου. Το δεύτερο τέρμα για τον «γηραιό» πέτυχε στο 20’ ο Αντώνης Γεωργαλλής ύστερα από πολύ καλή προσπάθεια του Μαθιού ο οποίος «έσωσε» μια χαμένη μπαλιά και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ. Στο 44’ ο Μαρίνου με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ρυθμός έπεσε αισθητά καθώς οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Το τέταρτο τέρμα για τους «κυανέρυθρους» του Ανδρέα Σταύρου πέτυχε στο 70’ και πάλι ο Γεωργαλλής με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαγγάρη ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Ευαγγέλου με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή (αφού προηγήθηκε μπέρδεμα στην άμυνα των φιλοξενούμενων). Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους με αποτέλεσμα να εξάγουν τα πρώτα συμπεράσματα από την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκονται.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Kεφάλας, Πομπού, Παπαδημήτρης, Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αθανασίου Α. Γεωργιάδης, Μαρίνου, Κιοσέογλου, Μαθιός, Γεωργαλλής ( Έπαιξαν και οι Αθανασίου Π. Ευαγγέλου, Δαρζέντας, Τσαγγάρης, Καλημέρης, Κιουλτζής, Σαρίκος, Πετράς, Κόρλος, Μουστούκης και Σακελλάρης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Tύρελης, Ζερβός Β. Αδάμος, Έλληνας, Μοσχής, Ζωάννου Μ. Ζωάννου Λ. Καμπούρης, Λαζίδης, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης. (Έπαιξαν και οι Μαυρουδής, Διακοηλίας, Βισβίκης, Παπαστεφάνου, Δραγάτης, Παπουρδάνος, Χίντα, Ζερβός Μ. και Κούτσι).

Αλέξανδρος Σιδερής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments