Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Θέση στην πρώτη τετράδα!»

«Θέση στην πρώτη τετράδα!»

7
1
Dodekanisos

Η κατάκτηση μιας θέσης μέσα στην πρώτη τετράδα θα είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη Αρχαγγέλου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Σάββας Σφυριαλάς. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Θα έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Αυτό είναι δεδομένο. Θέλουμε μια θέση μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αυτός θα είναι και ο μεγάλος μας στόχος και πιστεύω ότι αξίζει στην ομάδα μας μια τέτοια θέση. Ο Αρχάγγελος έχει πολύ κόσμο ο οποίος είναι απαιτητικός. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».
Σχετικά με τις μετεγγραφές είπε:
«Η φιλοσοφία αυτής της διοίκησης είναι να επιστρέψουν όλοι οι Αρχαγγελίτες παίκτες. Από πέρσι προσπαθούμε να το επιτύχουμε και θα το συνεχίσουμε και φέτος. Οι πόρτες του Άρη είναι ανοικτές για όλους τους Αρχαγγελίτες».
Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή και με τον Πομπού τόνισε:
«Ναι είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του. Βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Στέργος
Στέργος
8 years ago

Σάββα επειδή απο ποδόσφαιρο ξέρεις πολυ λίγα πράγματα στο τέλος που θα ξυρίζουν το γαμπρό να δω που θα κρυφτείς όταν θα πέσουν όλοι πάνω σου και θα σου επιρρίπτουν τις ευθύνες για το χάος που θά έχεις αφήσει πίσω σου. Γιατί καλή η τετράδα και η δόξα αλλά αν δεν αφήνεις μια παρακαταθήκη και υποδομές απο πίσω έχεις κάνει μια μεγάλη τρύπα στο νερό όπως και ο αγαπητός κύριος Φουτούλης που ήθελε λέει το πρωτάθλημα και στο τέλος έψαχνε αντικαταστάτη απεγνωσμενα και είχε γίνει μαλλιά κουβάρια όλοι η ομάδα που έφτιαξε ο Χαρίτος. Α και ετοιμάσου να ρίξεις πολυ χρήμα γιατί κατα τα λεγόμενα των συμβούλων σου το μπατζετ θα ανεβεί πολυ σε σχέση με πέρυσι αλλά λένε ότι υπάρχει χρήμα πολυ στο Άρη. Ξυπνά Σάββα !!Και ας δεχτούμε ότι όντως υπάρχει. Τι θα γίνει με την τετράδα; Η ουσία ποια ειναι; Πληρωσε τους όλους και άμα ακούσεις ένα ευχαριστώ τηλεφώνησε μου. Που ειναι οι υποδομές και η οργάνωση τους; Καληνύχτα Σάββα!!!

Αθλητης εφηβικου
Αθλητης εφηβικου
8 years ago

Ειχα την τυχη να δουλεψω με το κυριο Στεργο μολι μια εβδομαδα και τον θεωρω υπευθυνο για την διαλυση τον υποδομων.Τουλαχιστο ο Κ.Σαββας προσπαθει να φτιαξει αυτο το σωματειο που λεγεται Αρης.Οανθρωπος προσπαθει καθημερινα για το καλυτερο.Του αξιζουν μονο συγχαρητηρια και καλο ειναι να το βοηθησετε ολοι σας

Φίλαθος Αρη
Φίλαθος Αρη
8 years ago

Απ’ οτι γνωρίζω , παρόλο που ο πρόεδρος και ΔΣ μπήκαν απότομα στα βαθια νερα καταφεραν να βγαλουν τη χρονια με οσο καλυτερο τροπο μπορουσαν και ηρθαν σε επαφη με τις υποδομες του Ταξιαρχη και καταφεραν να δημιουργησουν το εφηβικο του Αρη , παρεδωσαν την τυχη του εφηβικου σε εναν καταξιομενο προπονιτη οπου καταφερε μεσα σε δυο μηνες να μην παταει ουτε ενα παιδι στο γηπεδο, με αποτελεσμα να στειλει τον προεδρο να διαγραψει τις αγωνιστηκες υποχρεωσεις του εφηβικου απο την Ε.Π.Σ. λογω ελλειψης παιδιων. Ας μην ρίχνουμε λοιπον ευθηνες στους ανθρωπους που ανελαβαν τα ινια της ομαδας και ας βοηθησουμε ολοι την προσπαθεια αυτη για το καλο των παιδιων μας και της ομαδος του Αρη Αρχαγγέλου!

PANOS22
PANOS22
8 years ago

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΑΒΒΑΣ ΣΦΥΡΙΑΛΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΔΙΛΑΥΣΕΙ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΟΥΤΟΥΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ!!ΠΕΡΥΣΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΣΤΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ…ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ..ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΤΕ…ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ…

PANOS22
PANOS22
8 years ago

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ..ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΑΠΑ!!ΑΡΗΣ ΟΛΕ!!!

Νικος
Νικος
8 years ago

Και γιατί λοιπόν δεν λέτε ποιοι ειναι και να τους απομακρύνετε απο την ομάδα!;

Στεργος Λαμπριανος
Στεργος Λαμπριανος
8 years ago

Κατα πρωτον ερχομαιι να δηλωσω ρητα και κατηγορηματικα πτι αυτος ο Στεργος που γραφει για τον Αρη και τον Σφυριαλλα δεν ειμαι.εγω !!! Ο Στεργος ο Λαμπριανος γραφει και βαζει την υπογραφη του αν εχει να πει κατι !!!! Οσο για τον υποτιθεμενο αθλητη του εφηβικου εχω να του πω οτι εγω με επτα παιδακια δεν μπορουσα να κανω ομαδα !!!! Με πλαστα δελτια δεν παιζω εγω για να τιμωρησω τα παιδακια !!!! Οσο για το αποτελεσμα αυτου του διμηνου που καναμετην προσπαθεια μας ρωτηστε τον νεαρο Αποστολη αν αξιζε τον κοπο !!! Τον Ζουρμπα και αλλα παιδια που συνεχιζουν !!!! Δεν θα επανελθω γιατι δεν εχω να απολογηθω σε κανεναν !!! Και προκαλω αυτον τον υποτιθεμενο Στεργο αν φοραει παντελονισ να γραφει με επωνυμo !!!!