Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν έχει κριθεί ακόμα ο τίτλος!»

«Δεν έχει κριθεί ακόμα ο τίτλος!»

0
tsivrinis mixalis
Dodekanisos

Την άποψη πως «ο Διαγόρας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί όμως για φέτος δεν είναι αυτοσκοπός του το πρωτάθλημα» επανέλαβε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Τσιβρινής όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως οι «κυανέρυθροι» είναι ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου παρά το μείον έξι από την κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας. Ο κ. Τσιβρινής τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι στόχος μας φέτος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι κάτι το οποίο μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει με εξαίρεση δυο παιχνίδια».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει και ο ίδιος ότι η Ρόδος είναι πλέον το πολύ μεγάλο φαβορί για να πάρει τον τίτλο, απάντησε ως εξής:
«Η Ρόδος σίγουρα έχει ένα προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα και τα πάντα μπορούν να συμβούν στην πορεία. Δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν είναι μόνο η Ρόδος και ο Διαγόρας όπως πολλοί λένε. Είναι πολύ καλές ομάδες και ο ΑΕΡΑ με τον Φοίβο αλλά και ο Αντίμαχος».
Όσο για το αν πιστεύει ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Διαγόρας θα πρέπει να έχει για αυτοσκοπό του το πρωτάθλημα αν και τη νέα χρονιά βρίσκεται στην ίδια κατηγορία, είπε:
«Αυτό είναι πολύ νωρίς για να το πούμε από τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Διαγόρας το προσεχές καλοκαίρι θα έχει έναν κορμό από οκτώ – δέκα παίκτες και απλά θα χρειαστεί να κάνει ορισμένες προσθαφαιρέσεις ενόψει τη νέα χρονιά. Αντίθετα δηλαδή με το περασμένο καλοκαίρι που δεν είχε κανέναν παίκτη και φτιάχτηκε κυριολεκτικά από το μηδέν. Αυτό για την άποψη μου θα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments