Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Γκραν – γκινιόλ στον Αρχάγγελο!

Γκραν – γκινιόλ στον Αρχάγγελο!

0
aris iraklis
Dodekanisos

Άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου στον Αρχάγγελο. Σε ένα παιχνίδι που δεν προσφερόταν για καρδιακούς λόγω του χιτσκοκικού του φινάλε, ο τοπικός Άρης κατάφερε να κάμψει δύσκολα την αντίσταση του Κλεόβουλο τον οποίο και κέρδισε με 3 – 2. Στο 85’ το σκορ ήταν 2 – 1 υπέρ των γηπεδούχων, στο 88’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2 – 2 αλλά στο 89’ οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα! Οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την ήττα τους. Στο 13’ ο Αλέκος Κακλαμάνος με κεφαλιά έκανε το 0 – 1 αλλά ένα λεπτό μετά (στο 14’), ο Άρης απάντησε με τον Μαρκόπουλο ο οποίος με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1 – 1. Στο 75’ ο Χρυσανθής ανέτρεψε τον Δημητριάδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι ενώ απέβαλε και τον τερματοφύλακα του Κλεόβουλου διότι ο Δημητριάδης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαρκόπουλος αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι. Ο Άρης πάντως κατάφερε να σκοράρει στο 85’ με τον Μαρκόπουλο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό …τακουνάκι! (2 – 1). Στο 88’ ο Αλέκος Κακλαμάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος που έγινε στην καρδιά της άμυνας του Άρη και με πλασέ από κοντά πέτυχε το 2 – 2. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Μαρκόπουλος με πλασέ στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2. Για τη φάση αυτή διαμαρτύρονται έντονα οι Λινδιακοί οι οποίοι ζητούν οφσάϊντ!
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Πατσιόπουλος, Παπαγιαννίδης). Μετά τη φάση του 3 – 2 αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Λάμπης (για διαμαρτυρία) ενώ απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και ο πρόεδρος του Κλεόβουλου Στέφαμος Μυριαλλής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Γιαννιού, Δημητριάδης, Μαγιόγλου (87′ Πευκιανάκης), Πίτσης (55′ Κοτσίκος), Γκίκας, Μαρκόπουλος, Λαμπριανός (60′ Συμεωνίδης), Σταμούλης, Ζαρκαδούλας, Χατζησάββας
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Αναστασιάδης, Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε., Κολιάδης, Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Α., Κολιοκώστας (22′ λτ. Γανωτάκης, 75′ Ρεκούνας), Διακογεωργίου (67′ Λάμπης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments