Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Χτύπησε» στις αντεπιθέσεις!

«Χτύπησε» στις αντεπιθέσεις!

0
apollon kleanthis
Dodekanisos

Στηριζόμενος στην αντεπιθέσεις, ο Απόλλων Απολλώνων κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2 – 1 μέσα στα Μάσσαρι επί του τοπικού Αστέρα. Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν σε όλη την διάρκεια του την υπεροχή αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι έξυπνα στημένοι και να «χτυπούν» στις κόντρα επιθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο των απολλωνιστών έκατσε ο Παναγιώτης Παλάζης, αντικαθιστώντας εκτάκτως τον Σάσα Γιόνοβιτς ο οποίος είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Την σπουδαία νίκη, σύσσωμη η ομάδα των Απολλώνων θέλει να την αφιερώσει στον πρώην φροντιστή του συλλόγου και φίλαθλο Σταμάτη Πιπάκη ο οποίος είχε ένα ατύχημα πριν από μερικές ημέρες.
Στο 11’ μετά από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφθασε στον Χαλίλ Κιλασίν και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 28’ όμως ο Λολάκης έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 89’ ο Λολάκης πάσαρε στον Τάσο Παλάζη ο οποίος πήρε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και μετά από μια ωραία κούρσα, απέφυγε δυο αντιπάλους και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνιά του Τόππου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Σπάρταλης, Κάζας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χατζημανώλης, Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μίρτσεβ, Λούππος, Νικήτας, Πλαγγέντης Γ., Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης Ηλίας
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας, Γεωργίου, Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης, Μακαρούνας Μιχάλης, Ισκάς, Λαθούρης, Γεωργαλλής (80’ Σταύρος Παλάζης), Παλάζης Τάσος (90’ Μπαϊράμης), Λολάκης, Δημητρόπουλος (70’ Πλάτσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments