Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τα «ελάφια» έχουν μέταλλο!

Τα «ελάφια» έχουν μέταλλο!

3
rodos antimaxos
Dodekanisos

Αυτή η ομάδα ακόμα και με την πλάτη στον τοίχο μπορεί να ανταπεξέλθει! Η Ρόδος αν και έχανε στην έδρα της με 2 – 0 από τον Αντίμαχο όχι απλά είχε τα ψυχικά αποθέματα και το καθαρό μυαλό να «γυρίσει» το παιχνίδι αλλά να φθάσει και σε μια ακόμα άνετη νίκη πετυχαίνοντας για μια ακόμα φορά και πολλά γκολ. Τα «ελάφια» κέρδισαν με 5 – 2 και απέφυγαν με τον καλύτερο τρόπο μια …γκέλα που θα έβαζε πιο γερά στο παιχνίδι του τίτλου τις ομάδες που βρίσκονται πιο πίσω στη βαθμολογία. Οι Κώοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους με δυο γκολ στην πρώτη μισή ώρα αγώνα έχοντας μάλιστα την απόλυτη ευστοχία δυο φάσεις, δυο γκολ), ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και με ένα γκολ που πέτυχαν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Στην επανάληψη, ι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη έκαναν πιο πολύ πειστική εμφάνιση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αντίμαχο.
Στο 12’ ο Μπεκιρλάρι πήρε τη μπάλα στα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή την έστρωσε στον Μποϊλη μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 30’ μετά από σοβαρό λάθος στην αριστερή πλευρά της Ρόδου και αρκετά έξω από την περιοχή, ο Μπεκιρλάρι «έκλεψε» τη μπάλα και με ένα μακρινό πλασέ αιφνιδίασε τον Ράτζα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 34’ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Τζιβίλογλου με κεφαλιά μείωσε σε 1 – 2.
Στο 48’ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ, ο Αμανατίδης άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει, ο Μιχαλάκης απόκρουσε ασταθώς και από κοντά ο Καλημέρης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 2.
Στο 53’ ο Τζιβίλογλου έκανε μια πολύ ωραία μπαλιά στον Αμανατίδη, ο οποίος αφού κατέβασε τη μπάλα με το στήθος με διαγώνιο σουτ πέτυχε ένα πολύ ωρ4αίο γκολ κάνοντας το 3 – 2.
Στο 60’ ο Δελαπόρτας «βρήκε» τον Αμανατίδη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με νέο σουτ πέτυχε το 4 – 2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τζιβίλογλου έκανε έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας όπου κινήθηκε ο Αρχοντούλης και με πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μοσχάτος, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Ευγενικός (46′ Xατζηλιόντας), Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Παυλίδης, Δελαπόρτας (77′ Καντιμοίρης), Γκόγκας (46′ Αμανατίδης)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Βακουφτσής, Ζιώγας, Σωτίρι, Μποϊλής Γ., Βλαντιμίροφ (68′ Παπανικολάου), Χατζησουλεϊμάν, Θωνιάτης, Μπεκιρλάρι, Πης (74′ Xατζησταμάτης), Συνεσίου (54′ Ανδρογιώργης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elafara omadara
elafara omadara
8 years ago

Δεν σταματαμε πουθενα.Μονο νικες !! Ομαδαρα με 5 αρες.Μπραβο σε ολους. Προχωραμε και δεν κοιταμε πισω.Θελει μπαλακια για να τουμπαρεις τετοιο παιχνιδι. Μπραβο σας.

kos
kos
8 years ago

[quote name=”elafara omadara”]Δεν σταματαμε πουθενα.Μονο νικες !! Ομαδαρα με 5 αρες.Μπραβο σε ολους. Προχωραμε και δεν κοιταμε πισω.Θελει μπαλακια για να τουμπαρεις τετοιο παιχνιδι. Μπραβο σας.[/quote]
thelei kai 1 goal offside sto krisimo simeio tou 1-2 gia na gyrisei tsampikoi.sti ko 4 sto xalaro eisai.

ΡΟΔΟΣ
ΡΟΔΟΣ
8 years ago

[quote name=”kos”][quote name=”elafara omadara”]Δεν σταματαμε πουθενα.Μονο νικες !! Ομαδαρα με 5 αρες.Μπραβο σε ολους. Προχωραμε και δεν κοιταμε πισω.Θελει μπαλακια για να τουμπαρεις τετοιο παιχνιδι. Μπραβο σας.[/quote]
thelei kai 1 goal offside sto krisimo simeio tou 1-2 gia na gyrisei tsampikoi.sti ko 4 sto xalaro eisai.[/quote]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ Γ….. ΠΟΣΟ ΠΑΝΑΕΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!1