Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μίλησε ο Μασάδο!

Μίλησε ο Μασάδο!

0
masado afantou
Dodekanisos

Με κορυφαίο τον Μασάδο, ο ΑΕΡΑ πέρασε νικηφόρα από το Παραδείσι επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 2 – 0 και μένοντας έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Α’ Κατηγορία. Ο Βραζιλιάνος άσσος πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του και την οδήγησε σε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη.
Στο 15’ ο Κατσαρής έκανε τη σέντρα, αδράνησε η άμυνα του Κλεάνθη και ο Μασάδο με κεφαλιά έκανε το 0 – 1.
Στο 62’ ο Μασάδο με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.
Στο 31’ ο Μασάδο έκανε το σουτ αλλά ο Βαρέλης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 35’ ο Γεωργαλλής εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Αρδίζογλου πετάχθηκε στο αριστερό του παραυθυράκι και με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στο 37΄ο Αγγελίδης, λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή ανατράπηκε από τον Ατσίδη με αποτέλεσμα να δοθεί φάουλ υπέρ του ΑΕΡΑ και απευθείας κόκκινη στον Ατσίδη
Στο 92’, ο Πάττας έκανε την κεφαλιά, ο Αρδίζογλου βρήκε λίγο τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει στο οριζόντιο και να καταλήξει κόρνερ.
Καλύτεροι του Κλεάνθη οι Σκόρπος, Γεωργαλλής και Δραγάτης. Άρεσαν από τον ΑΕΡΑ οι Μασάδο (κορυφαίος των εικοσιδύο), Αρδίζογλου και Μαλλιάκας.
Διαιτήτευσε Τσοπανάκης (Ράδος, Σαρρής)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Σορωνιάτης (65’ Πελέκης), Ατσίδης, Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου (56’ Πάττας), Γεωργαλλής, Δραγάτης (70’ Γεωργάς)
ΑΕΡΑ: Αρδίζογλου, Μαλλιάκας, Γιαννακάκης, Γαργάλης, Καψαλάκης, Κατσαρής, Ευαγγελίδης (68’ Τριχιάς), Πλύγκος, Τομάζος (88’ Νικολής), Μασάδο, Γιώργος Καντιμοίρης (80’ Καραγιάννης)

Χρήστος Φτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments