Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πράσινο» το ροδίτικο ντέρμπι!

«Πράσινο» το ροδίτικο ντέρμπι!

29
rodos panigiria3
Dodekanisos

Το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου έγινε η Ρόδος! Οι «πράσινοι» κέρδισαν τον Διαγόρα με 2 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο από τον οποίο πλέον αποσπάστηκαν έξι ολόκληρους βαθμούς λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 1/3 του της Α’ Κατηγορίας. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για τη Ρόδο, απέναντι πάντως σε έναν Διαγόρα που δικαιούται να τα βάζει με την τύχη και την αστοχία του μιας και είχε σημαντικές ευκαιρίες και στο 0 – 0 και στο 0 – 1 αλλά και στο 1 – 2 για να σκοράρει. Το αποκορύφωμα ήταν λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα που κέρδισε πέναλτι αλλά ο πρώην «πράσινος» Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεφάλα που έπεσε σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα, κρατώντας το 1 – 2 και χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο». Σε γενικές γραμμές, το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν καλύτερο σε σχέση με το πρώτο που δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους 1.500 περίπου θεατές που πήγαν στο στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ο αγώνας άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον προς το τέλος όταν ο Διαγόρας είχε δυο σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει και τον Δελαπόρτα τελικά στην εκπνοή να ανοίγει το σκορ για τη Ρόδο με απευθείας φάουλ. Το δεύτερο ημίχρονο που είχε η αλήθεια καλό ρυθμό, ξεκίνησε καλά για τη Ρόδο η οποία και πάλι με τον Δελαπόρτα πέτυχε και δεύτερο τέρμα και απέκτησε το σημαντικό προβάδισμα και ενώ λίγο πριν ο Διαγόρας είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Παρόλα αυτά, ο «γηραιός» δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενος ακόμα περισσότερα μέτρα που του έδωσε η Ρόδος βγήκε μπροστά και κατάφερε να φθάσει στο πολυπόθητο γκολ στο 79’. Μετά την εξέλιξη αυτή, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά στο Δημοτικό Στάδιο με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι συνεχώς μπροστά και να αναζητούν την ισοφάριση. Θα μπορούσαν να την πετύχουν λίγο πριν από το τέλος όταν κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ρόδος έκανε διαχείριση στη συνέχεια και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Πρωταγωνιστής και πρόσωπο του αγώνα ήταν και πάλι ο Δελαπόρτας ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Μεγάλος άτυχος ο Τογρού ο οποίος λίγο πριν από το τέλος του αγώνα έπαθε εξάρθρωση αγκώνα και μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ήρωας μπορεί να χαρακτηριστεί ο Μιχάλης Κεφάλας ο οποίος απόκρουσε και πάλι ένα καθοριστικό πέναλτι όπως το έχει κάνει και άλλες φορές στην καριέρα του.
Το φιλμ του αγώνα

Στο 40′ ο Καλημέρης έκανε το πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Στο 43′ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Μαριάς πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 45′ ο Δελαπόρτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1).
Στο 51′ ο Χατζηφούντας μπήκε στην περιοχή και σούταρε στη κλειστή γωνιά για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Κεφάλας. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Μπερνιδάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Φωτεινής έκανε το σουτ αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα.
Στο 53′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αρχοντούλης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Δελαπόρτα και αυτός με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 2.
Στο 56′ ο Παυλίδης έκανε μια σέντρα από τα αριστερά, ο Δαρζέντας που βγήκε έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Δελαπόρτας πάνω στην κίνηση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 76′ ο Τσαγκάρης μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Στο 78’΄από σέντρα του Καλημέρη, ο Κιοσέογλου με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας μείωσε σε 1 – 2.
Στο 83′ ο Μαριάς έκανε σέντρα και ο Καλημέρης πήρα την κεφαλιά αλλά ο Κεφάλας έπεσε στη φωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 86’ ο Ορφανίδης ανέτρεψε τον Χατζηφούντα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ανέλαβε να εκτελέσει ο Γεωργιάδης αλλά ο Κεφάλας έπεσε στη γωνιά και απόκρουσε.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Σισηρόπουλου (Πατσιόπουλος, Λάζος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Φωτεινής, Μαριάς, Πεταυράκης, Μπαούρης (63’ Τογρού), Κιοσέογλου, Παϊζάνος, Καλημέρης, Μπερνιδάκης, Χατζηφούντας, Καρπαθάκης (55’ Γεωργιάδης)
ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καλημέρης, Γκάϊδας, Καντιμοίρης Σταμάτης, Ορφανίδης, Αρχοντούλης, Δελαπόρτας (63’ λ.τ. Μπιγκό), Χατζηλιόντας, Αμανατίδης (57’ Γκόγκας), Παυλίδης, Ευγενικός (77’ Κακαζούκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλίας
Ηλίας
8 years ago

Πολύ καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου; Την αποβολή για την κεφαλιά εν ψυχρώ την έδωσε; Τα τελευταία 10 λεπτά όλα τα σφυρίγματα υπέρ του Διαγόρα, με αποκορύφωμα το φάουλ έκτός περιοχής όταν τραυματίστηκε ο Τογρού πέφτοντας και δώθηκε επιθετικό. Το πέναλτυ ορθώς καταλογίστηκε. Περαστικά στο παιδί, να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.

oudeteros
oudeteros
8 years ago

ego eida mia rodos pou me 2 stimena pire to paixnidi.den einai ayti i omada ton astron pou legane telika,ligo sklira tous paizeis kai klataroun.o diagoras eixe 4 klasikes gia goal kai xameno penalty aksize kati poly parapano

John
John
8 years ago

Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ

Gate6niaou
Gate6niaou
8 years ago

Καλησπερα στα παιδια της θύρας! Τι κανετε παιδια ολα καλα;
Ενα μήνα τωρα λόγια λόγια θα γαμ..σετε την ελάφινα τους λαγούς κτλ κτλ τωρα δεν μιλάτε παλι ε; Πέρσι σας κόψαμε το πρωτάθλημα, φέτος τα ίδια και μυαλο δεν βάζετε. Γιατι δεν μιλάτε; Αλλα πως να μιλήσετε αφου η που..α εχει φτάσει στο λαρύγγι.
Σόδα tuborg η και ενα Perrier με μπόλικες γαργάρες θα σας βοηθήσει να την καταπιείτε τελείως.
Αντε ξεκινήστε δηλώσεις για τον δευτερο γύρο να γελάσουμε λιγο παλι.

ροδος
ροδος
8 years ago

αντε γεια -6

mpalitsa
mpalitsa
8 years ago

στο ποδοσφαιρο το αποτελεσμα μετραει…στουσ +6 και να δουμε τωρα πως θα καλιφτουν..θα χασει βαθμους η Ροδος μεχρι το τελος αλλα θα χασει και ο Διαγορας και οι 2 ομαδες θα κανουν κοιλια το θεμα θα ειναι ποσο θα κρατισει..η ομαδα που θα παιζει του χρονου με τον Ιαλισο βρεθηκε ΡΟΔΟς καλο θα ειναι να ξεκινισει ο σχεδιασμοσ για την νεα χρονια μην κριβομαστε πισο απο το δαχτιλο μας..

απλοσ φιλαθλοσ
απλοσ φιλαθλοσ
8 years ago

[quote name=”John”]Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ[/quote]
kala!!!1μην xerese k gia tin omadara sou…den iparxete mesa sto gipedo,opos den ipirxate k stin kerkida.san sinolo,to idame oloi,kai aploi,kai rodites kai diagorites…

Mourinio
Mourinio
8 years ago

Η Ρόδος χτύπησε σε κρησιμα σημεία με τον μακράν καλύτερο παίκτη!!!Οι παικταραδες του Διαγόρα που ήτανε σήμερα? Για τον Ανταγορα τον Καλυμνιακο κ την Λέρο καλοί είναι κ να βάζουν 5κ6 γκολ!!!Ένα χαμένο παιχνίδι(λόγω των κακών επιλογών Ορφανίδη)πήγε να το κλέψει…Και του χρόνου να πάτε να φέρεται άλλους πάλι παικταραδες Εβραίοι γιατί το φετινό πέταξε,2 ντέρμπι 0 βαθμούς!!!Άντε Γειά…

mike
mike
8 years ago

[quote name=”John”]Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ[/quote]
pio afentiko re ypne,1 podosfairiko tmima a topikou eiste pou ta xristougenna tha pidaei enas enas apo to sapiokaravo xexe mono to pareaki tou foivou tha meinei teleiomenoi.

elafina pouthena.
elafina pouthena.
8 years ago

[quote name=”Gate6niaou”]Καλησπερα στα παιδια της θύρας! Τι κανετε παιδια ολα καλα;
Ενα μήνα τωρα λόγια λόγια θα γαμ..σετε την ελάφινα τους λαγούς κτλ κτλ τωρα δεν μιλάτε παλι ε; Πέρσι σας κόψαμε το πρωτάθλημα, φέτος τα ίδια και μυαλο δεν βάζετε. Γιατι δεν μιλάτε; Αλλα πως να μιλήσετε αφου η που..α εχει φτάσει στο λαρύγγι.
Σόδα tuborg η και ενα Perrier με μπόλικες γαργάρες θα σας βοηθήσει να την καταπιείτε τελείως.
Αντε ξεκινήστε δηλώσεις για τον δευτερο γύρο να γελάσουμε λιγο παλι.[/quote]
oti exeis na peis pesto tora re anyparktidi giati se vlepo sto telos na krazeis opos perysi ton ialyso.soda kali eipiame alla me krasaki kai psaxnoume ton felo ston @@@@ sou.

venger
venger
8 years ago

[quote name=”Mourinio”]Η Ρόδος χτύπησε σε κρησιμα σημεία με τον μακράν καλύτερο παίκτη!!!Οι παικταραδες του Διαγόρα που ήτανε σήμερα? Για τον Ανταγορα τον Καλυμνιακο κ την Λέρο καλοί είναι κ να βάζουν 5κ6 γκολ!!!Ένα χαμένο παιχνίδι(λόγω των κακών επιλογών Ορφανίδη)πήγε να το κλέψει…Και του χρόνου να πάτε να φέρεται άλλους πάλι παικταραδες Εβραίοι γιατί το φετινό πέταξε,2 ντέρμπι 0 βαθμούς!!!Άντε Γειά…[/quote]
to nou sou lagoudoelafo giati an kaneis to lathos kai se tsakosoume tha gineis fapinio.

Ελάφι
Ελάφι
8 years ago

Ο @@@@@@@@@@@ για κάποιον λόγο με τις επιλογές του σας γλίτωσε από διασυρμό αγαπητοί συμπολίτες. Κρίμα αλλά δεν πειράζει. Έτσι σας καίει περισσότερο. Συνεχίστε να υποτιμάτε τη ΡΟΔΟ. Καλό μας κάνετε. Περαστικά σας.

Ελάφι
Ελάφι
8 years ago

[quote name=”απλοσ φιλαθλοσ”][quote name=”John”]Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ[/quote]
kala!!!1μην xerese k gia tin omadara sou…den iparxete mesa sto gipedo,opos den ipirxate k stin kerkida.san sinolo,to idame oloi,kai aploi,kai rodites kai diagorites…[/quote]
[quote name=”απλοσ φιλαθλοσ”][quote name=”John”]Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ[/quote]
kala!!!1μην xerese k gia tin omadara sou…den iparxete mesa sto gipedo,opos den ipirxate k stin kerkida.san sinolo,to idame oloi,kai aploi,kai rodites kai diagorites…[/quote]
Εσύ να φανταστώ καθόσουν στην καρεκλίτσα σου, έτρωγες πασατέμπους και έβγαζες τα συμπεράσματά σου εε;; Αα ρε νούμερα που είστε

John
John
8 years ago

Ρε δεν σταματάνε να μιλάνε οι ανύπαρκτοι…. Ρε καταλάβετε το πια… Ο Εβραίος δεν υπάρχει πλέον… Η μόνη ομάδα του νησιού είναι η ΡΟΔΟΣ και εξακολουθειτε να την υποτιμάτε… Δεν πειράζει όμως…. Εβραιοι ήσασταν είστε και θα είστε για πάντα

g-rodos
g-rodos
8 years ago

ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ 2 ΣΤΗΜΕΝΑ,
Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ο ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Η ΤΥΧΗ

nikos karagiannis
nikos karagiannis
8 years ago

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ…

Πως είπατε???
Πως είπατε???
8 years ago

Θύρα 6 ή Θύρα -6??? χαχαχαχα… Και του χρόνου!….

Διαγόρας
Διαγόρας
8 years ago

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην συνεχιστει η προσπαθεια ο Διαγορας μας αρεσε. Εχει στοιχεια η ομαδα και η προσπαθεια πρεπει να συνεχιστει σοβαρα περιμενοντας ενα στραβωπατημα της ελαφινας και ρεβανς στον δευτερο γυρο στο μεταξυ μας..Οχι αλλες απωλιες βαθμων
.σοβαρα και ταπεινα πολυ δουλεια απο ολους σας στην ομαδα…λογια μεσα απο την καρδια μας απογιωστε αυτον τον υπεροχο κοσμο μας ξαναδωστε του ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!

sostos
sostos
8 years ago

ipedo,opos den ipirxate k stin kerkida.san sinolo,to idame oloi,kai aploi,kai rodites kai diagorites…[/quote]
[quote name=”απλοσ φιλαθλοσ”][quote name=”John”]Φίλε το αποτέλεσμα μετράει… Πρέπει πια να καταλάβουν μερικοί μερικοί ότι το μόνο αφεντικό στο νησί είναι η ΡΟΔΟΣ Γι’αυτο εξάλλου λέγεται και έτσι ΡΟΔΟΣ[/quote]
kala!!!1μην xerese k gia tin omadara sou…den iparxete mesa sto gipedo,opos den ipirxate k stin kerkida.san sinolo,to idame oloi,kai aploi,kai rodites kai diagorites…[/quote]
Εσύ να φανταστώ καθόσουν στην καρεκλίτσα σου, έτρωγες πασατέμπους και έβγαζες τα συμπεράσματά σου εε;; Αα ρε νούμερα που είστε[/quote]
οχι μονο συμοερασματα δικα μου αλλα και πρωην μεγαλοπαραγοντον σασ…ροτα μαθε και μετα μιλα

Xristos -4-
Xristos -4-
8 years ago

Μπορεί χθες να μην παίξαμε καλά άλλα πήραμε 3 βαθμούς… Και τώρα λέτε αντίο στο πρωτάθλημα… Και του χρόνου στα χωράφια θα παίζετε τυχεροί…. ΡΟΔΟΣ-4- ….αα μου αρέσει που λέτε ότι δεν υπάρχουμε και σαν κερκιδα, εσείς υπαρχετε;;;Περιμένω απάντηση παρακαλώ

Διαγόρας
Διαγόρας
8 years ago

κερκιδες?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ΚΟΥΝΕΛΕ!

Xristos -4-
Xristos -4-
8 years ago

Εβραίο άλλο σε ρώτησα

pantelis6
pantelis6
8 years ago

[quote name=”John”]Ρε δεν σταματάνε να μιλάνε οι ανύπαρκτοι…. Ρε καταλάβετε το πια… Ο Εβραίος δεν υπάρχει πλέον… Η μόνη ομάδα του νησιού είναι η ΡΟΔΟΣ και εξακολουθειτε να την υποτιμάτε… Δεν πειράζει όμως…. Εβραιοι ήσασταν είστε και θα είστε για πάντα[/quote]
mia anyparktoi katatregmeni lagoudoelafina eisai min anoigesai

gate6
gate6
8 years ago

[quote name=”Πως είπατε???”]Θύρα 6 ή Θύρα -6??? χαχαχαχα… Και του χρόνου!….[/quote]
gate6 aytoi pou se exoun eksafanisei eimaste lakama,den yparxete pouthena,10 paidakia meinane na sas thymizoun xaxaaxx kai ayta trexoun molis tsougrisoun me ta dika mas ta mikra.katantia sas,mesa sas klaite oi geroi sas otan anyikrizoun to xali sas stin kerkida lagoudoelafines.

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”Xristos -4-“]Εβραίο άλλο σε ρώτησα[/quote]
lagoudoelafo ase ta salia kai tis pseytomagies apo edo mesa giati eisai pou eisai 1,10 apo to patoma,tha tsougrisoume kai tha klais karpazoeispraktora.anapsate 1 kapnogono 1 veggaliko,petaksate kai mia krotida kai ginate hooligans mathitoudia.re teneke edo sto penalty otan kerdisame kaname pros esas kai arxisate kai trwxate ekei kato sta kagkela xoxoxooxxo pou opote vrizate ligo xliara mas koitousate san vregmenes gates min kanoume kamia kinisi pros esas xixi kounelia……na ertho sto dialeima na sou fero tyropita ama thes.

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”Xristos -4-“]Μπορεί χθες να μην παίξαμε καλά άλλα πήραμε 3 βαθμούς… Και τώρα λέτε αντίο στο πρωτάθλημα… Και του χρόνου στα χωράφια θα παίζετε τυχεροί…. ΡΟΔΟΣ-4- ….αα μου αρέσει που λέτε ότι δεν υπάρχουμε και σαν κερκιδα, εσείς υπαρχετε;;;Περιμένω απάντηση παρακαλώ[/quote]
kai pou eisai lagoudina,des monos sou tis foto apo tis kerkides kai vgale symperasmata sou xaze,den exete tsakothei oute me myga,meso oro ilikias 15 xronon..ante gia kana nounou family nianio

Xristos -4-
Xristos -4-
8 years ago

Ρε δεν βάζετε μυαλό… Προτιμαμε παιδάκια στην κερκίδα πάρα @@@@@@@@@@… αα και καλή σταδιοδρομία στο Α τοπικό….

sakis6
sakis6
8 years ago

[quote name=”Xristos -4-“]Ρε δεν βάζετε μυαλό… Προτιμαμε παιδάκια στην κερκίδα πάρα @@@@@@@@@@… αα και καλή σταδιοδρομία στο Α τοπικό….[/quote]
elafokotopoulein mono sta pc kai sta fb.esy prosopika eksafanisou thes kai full face stroufaki

makis diagoras
makis diagoras
8 years ago

[quote name=”Xristos -4-“]Ρε δεν βάζετε μυαλό… Προτιμαμε παιδάκια στην κερκίδα πάρα @@@@@@@@@@… αα και καλή σταδιοδρομία στο Α τοπικό….[/quote]
esy tha protimiseis apelasi se liges meres.