Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Οδηγίες για τους φιλάθλους

Οδηγίες για τους φιλάθλους

0
kolossos afisa
Dodekanisos

Ανακοίνωση για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League εξέδωσε η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός. Οι «θαλασσί» δίνουν οδηγίες στους φιλάθλους για το πώς θα μπούνε στο γήπεδο βάση και των νέων κανονισμών. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:
«Φίλοι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS,
Στον αγώνα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS απέναντι στο ΡΕΘΥΜΝΟ Cretan Kings, το Σάββατο 17/10, στις 17.00, στο Βενετόκλειο, σας περιμένουμε να γεμίσετε το γήπεδο καθώς η παρουσία σας θα δώσει δύναμη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!
Με ΑΜΚΑ η αγορά εισιτηρίου!
Βάσει του νέου αθλητικού νόμου ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων έχει αλλάξει από φέτος και έτσι η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels καλεί τους φίλους της να πάνε στο γήπεδο, όσο πιο νωρίς γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί η τυχόν ταλαιπωρία τους. Ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα ή διαβατήριο/άδεια παραμονής), καθώς επίσης και τον αριθμό ΑΜΚΑ, τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους.
Συγκεκριμένα:
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά τέσσερις ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή από τις 13:00.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ για την Θύρα 1 και 10 ευρώ για τις Θύρες 2-4 και πέταλα, ενώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών η τιμή είναι 5 ευρώ, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
Τέλος, όσον αφορά τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν ήδη αγοράσει τη θέση τους αλλά δεν έχουν προμηθευτεί τις κάρτες τους, θα μπορούν να τις παραλάβουν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα προσκομίζοντας το απόκομμα της αίτησης ή την απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε προωθήστε την αφίσα και την πληροφόρηση για τον αγώνα στους φίλους, τους συναδέλφους σας για να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό αγώνα, την πρώτη γιορτή του μπασκετ για την αγωνιστική 2015-16»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments