Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αναχωρούν για το Ναύπλιο

Αναχωρούν για το Ναύπλιο

0
kalafatas vasilis
Dodekanisos

Αναχωρεί αύριο για το Ναύπλιο η αποστολή του Αθλητικού συλλόγου «Μεσόγειος», ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών, νέων, γυναικών που διοργανώνει από τις 26 έως και τις 28 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Στην αποστολή του ροδίτικου συλλόγου συμμετέχουν:
ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΛΕΝΗ κατηγορία γυναικών
ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ κατηγορία ανδρών
ΚΛΟΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κατηγορία νέων
Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής της ομάδας Τάντης Σπύρος
Ένα σύντομο βιογραφικό των αθλητών:
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ
Η πιο ….μπαρουτοκαπνισμένη αθλήτρια μας, αφού αυτό θα είναι το ενδέκατο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που συμμετέχει.
Γεννήθηκε στη Ρόδο της 18/07/1974 και ασχολείται με την ποδηλασία από το 2004. Από το 2006 προπονείτε με τον Σπύρο Τάντη, ενώ είναι ιδιοκτήτρια του WHEELS bike shop στη Ρόδο.
Η Ελένη και σε αυτό το πανελλήνιο, χαρακτηρίζεται σαν ένα από τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του , τόσο στην αντοχή όσο και στην ατομική χρονομέτρηση.
Στην καριέρα της έχει ανακηρυχτεί 14 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος σε πίστα, και δρόμο, ενώ έχει συμπληρώσει το βάθρο στην δεύτερη και τρίτη θέση δεκάδες φορές.
ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Αν και γεννήθηκε της 09/01/1978 ο Βασίλης είναι ο …rookie στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς παρόλο που ασχολείται με το άθλημα συστηματικά από το 2011, δεν έτυχε να ξανασυμμετάσχει. Την φετινή χρονιά, δείχνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του καθώς σε όλους τους αγώνες που έχει συμμετάσχει σχεδόν πάντα είναι στο βάθρο, ενώ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση βαρόμετρο στον 6ο Ολυμπιακό Γύρο που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Ηλείας της αρχές του μήνα. Είναι εργολάβος οικοδομών και πατέρας ενός 3χρονου αγοριού. Προπονείτε από το 2011 με τον Σπύρο Τάντη.
ΚΛΟΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ο μικρότερος, αλλά όχι ασήμαντος. Γεννήθηκε την 01/12/1996 στο Dusseldorf Germany και στα εφτά του χρόνια μετοίκισε με την οικογένεια του στο Βόλο.
Την περυσινή χρονιά σαν έφηβος αθλητής του ‘Άκρατου Βόλου, χρήστηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα των πόντων στην πίστα, πρωταθλητής Ελλάδος στο team pursuit εφήβων, 3ος πανελληνιονίκης στο scratch εφήβων και 2ος πανελληνιονίκης στο team pursuit ανδρών.
Τη φετινή χρονιά μεταγράφηκε στο σωματείο μας , ζει μόνιμα στη Ρόδο όπου και προπονείτε με το Σπύρο Τάντη.
Την φετινή χρονιά ,στους έντεκα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει τρείς (3) πρώτες θέσης, δύο (2) δεύτερες , τρεις (3) φορές ήρθε τρίτος , δύο (2) τέταρτος και μια πέμπτος.

-Στη φωτογραφία ο Βασίλης Καλαφατάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments