Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλο ενδιαφέρον στο διεθνές τουρνουά σκουός

Μεγάλο ενδιαφέρον στο διεθνές τουρνουά σκουός

0
foto1
Dodekanisos

Με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Διεθνές τουρνουά σκουός της Ρόδου που διοργανώνει στο ξενοδοχείο Sheraton ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων του αθλήματος.

Όπως και την πρώτη μέρα έτσι και την δεύτερη οι αγώνες των επαγγελματιών είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον έχοντας μεγάλη διάρκεια. Δεν είναι τυχαίο ότι ορισμένοι πόντοι στους αγώνες τους είχαν διάρκεια μεγαλύτερη των τριών λεπτών. Οι Temple και Finitsis με το εντυπωσιακό τους παιχνίδι εναντίον των Weening και Rosner αντίστοιχα, σε αρκετές περιπτώσεις έκαναν το κοινό να ζητωκραυγάσει από ικανοποίηση.
Όσο αφορά τους αθλητές της Α1 Κατηγορίας ανδρών δυστυχώς δεν είχαμε ροδίτικη παρουσία μια και ο Δημήτρης Πίτσος βρισκόταν εκτός Ρόδου. Μιλώντας για την Α2 θα πρέπει να σταθούμε στην δυναμική παρουσία του Μανώλη Παπαδημήτρη ο οποίος επιβλήθηκε του έμπειρου Τζίμα με 3 – 0 αλλά και το μεγάλο παιχνίδι του Γιώργου Αγγούρια με τον πρωταθλητή Ελλάδας στους νέους Γιώργο Κούκο ο οποίος ηττήθηκε με 3 – 2. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αν δεν υπήρχαν κάποια διαιτητικά λάθη ίσως ο συντοπίτης μας χαιρόταν μία μεγάλη νίκη επί ενός ανώτερου κατά τ’ άλλα αντιπάλου. Τέλος μεγάλη ήταν και η εμφάνιση του Δημήτρη Σπάρταλη απέναντι στον Χανιώτη Καφαντάρη ο οποίος αν και ανέτρεψε το εις βάρος του 2 – 0, στο τέλος δεν τα κατάφερε και έχασε με 3 – 2 αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 7 – 4. Ο Μπαρδής ολοκλήρωσε την Α2 Κατηγορία επί του πολύπειρου Δημητριάδη με 3 – 1.
Στην Β Κατηγορία ξεχώρισε ο Τριτσάρης για την παρθενική αλλά πολύ καλή εμφάνισή του σε τουρνουά. Στην Β κατηγορία οι Ροδίτες αθλητές τα πήγαν πολύ καλά. Ο έμπειρος Σείτης επιβλήθηκε εύκολα του Θεού, ο Milovanovich με την μεγάλη εμπειρία του νίκησε στο τέλος τον ανερχόμενο Ηλιόπουλο με 3 – 2. Ο Τσιγάρος επιβλήθηκε με σχετική άνεση και έμπειρο παιχνίδι του Δελαβόγια και ο Γέροντας του Χατζηστρατή.
Το ματς όμως που συγκλόνισε τους πάντες ήταν αυτό του Νώντα Κατσαρού επί του David Winkin. Ο γερόλυκος Νώντας επιβλήθηκε με 3 – 2 του δυναμικότατου Βέλγου με τρόπο που προκάλεσε ρίγος και συγκίνηση σε όσους τον παρακολούθησαν.
Στις γυναίκες η Τομάζου έδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση νικώντας με άνεση την Ντυμένου με 3 – 0. Στους αγώνες plate γυναικών η Νικολάου επιβλήθηκε της Σκαράκη με 2 – 0 και η Παπανικολάου της Κούτρη με 2 – 1.
Αναλυτικά τα σκορ των αγώνων της δεύτερης ημέρας είναι τα ακόλουθα:
Men Invitational Group A
Weening – Finitsis: 2 – 1
Rosner – Temple: 2 – 1
Men Invitational Group B
Richards – Serme: 2 – 1
Sharps – Molina F: 2 – 1
Κατηγορία A1 Ανδρών
Babista – Ρέτσος: 3 – 0
Σκαράκης – Κονταρούδης: 3 – 1
Συμεωνίδης – Αλεξάνδρου: 3 – 1
Yorukoglu – Βανταράκης: 3 – 1
Καραογλανίδης – Κομινάτος: 3 – 0
Κονταρούσης – Ρέτσος: 2 – 0
Σταθόπουλος – Βανταράκης: 2 – 0
Κατηγορία A2 Ανδρών
Παπαδημήτρης – Τζίμας: 3 – 1
Uruglu – Παπαδημήτρης: 3 – 0
Μάτζιος – Μπαρδής: 3 – 0
Κούκος – Αγγούριας: 3 – 2
Μαρκαντωνάκης – Haj Hamed: 3 – 0
Μπαρδής – Δημητριάδης: 3 – 1
Λεμονάκης – Κούκος: 3 – 0
Κατηγορία B Ανδρών
Γέροντας – Χατζηστρατής: 3 – 1
Milovanovich – Ηλιόπουλος: 3 – 2
Σείτης – Θεός: 3 – 0
Τούλης – Χατζηγιάννης: 3 – 0
Τσιγάρος – Δελαβόγιας: 3 – 1
Πατεράκης – Τριτσάρης: 3 – 1
Κατσαρός – Winkin: 3 – 2
Κατηγορία Γυναικών
Τομάζου – Ντυμένου: 3 – 0
Ορφανίδου – Καζατζή: 3 – 0
Αυγερινού – Κούτρη: 3 – 0
Μαραζάκη – Νικολάου: 3 – 1
Παπανικολάου – Κούτρη: 2 – 1 (Plate)
Νικολάου – Σκαράκη: 2 – 0 (Plate)
Η σημερινή μαραθώνια ημέρα είναι γεμάτη με αγώνες (60 περίπου) οι οποίοι ξεκίνησαν από τις 9.30π.μ. Στο τέλος της ημέρας θα γίνει το καθιερωμένο πάρτυ στις πηγές Καλλιθέας. Οι αυριανοί (Κυριακή) αγώνες θα καθορίσουν τα ζευγάρια των μεγάλων τελικών.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του αθλήματος αλλά και όσων δεν έχουν την δυνατότητα να δουν ζωντανά τους αγώνες, μπορείτε να επισκεφθείτε το link http://tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=AFC989E8-787A-4CC1-A56E-4A14EB6A6DF2&d=20150618 στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των ημερών. Τέλος για όσους επιθυμούν να δουν σε εξαιρετικής ποιότητας live streaming τους αγώνες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της Π.Ε.Φ.Τ http://insquash.gr/ στο οποίο με δύο live cameras μπορούν να δουν τις προσπάθειες όλων των παικτών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments