Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλος χαμένος ο Νηρέας

Μεγάλος χαμένος ο Νηρέας

7
nireas iraklis2
Dodekanisos

Ο Νηρέας ήταν ο μεγάλος χαμένος της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ομόνοιας Γενναδίου επί του Ροδιακού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Πλέον για να μην υποβιβαστεί θα πρέπει να συμβούν τα εξής:
-Να πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρακλή Λάρδου, οπότε σώνεται και μαθηματικά.
-Να ηττηθεί στη Λάρδο και να ηττηθεί και ο Πολυβώτης από την Ομόνοια στη Νίσυρο.
Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Νηρέα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πολυβώτη, υπερτερεί ο Πολυβώτης που κέρδισε και τα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σε ισοβαθμία με την Ομόνοια υπερτερεί ο Νηρέας (είχε χάσει στην έδρα του με 1 – 0 αλλά κέρδισε εκτός έδρας με 3 – 1).
Σε τριπλή ισοβαθμία (Ροδιακός, Νηρέας, Ομόνοια) υποβιβάζεται ο Ροδιακός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
z
z
9 years ago

Κύριε Δραγατη με ισοπαλία στη Λαρδο παραμενουμε οτι και να γίνει στα αλλά παιχνίδια. Λίγο παραπανω προσοχή στους αριθμούς δεν βλάπτει.

ΚΑΤΤΑΒΙΑ   ΡΕΕΕΕ
ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΡΕΕΕΕ
9 years ago

Σιδεριτες, χωριατες, ετοιμαστειτε την Πεμπτη να σας σκισουμε…χωριατες!!!

Σιδεριτης
Σιδεριτης
9 years ago

Περιμενουμε να μας σκισεις πατσαβουρη ελα με την οπισθεν

KATTABIA  REEEE
KATTABIA REEEE
9 years ago

Θα το δεις αυριο χωριατη!! Κατταβια ειμαστε!! οχι Πολυβωτης…που τους ταξατε να τους το δωσατε, αλλα επειδη ειχε ακουστει πολυ, το πηρατε πισω, αφου πρωτα συμφωνησατε με τον Πολυβωτη, να φερει ισοπαλια στη Νισυρο με το Γενναδι…για να μην ριξετε το Γενναδι…τι νομιζετε? οτι οι αλλες ομαδες κοιμουνται???? σαν δεν ντρεπεστε!!!

allos reeee
allos reeee
9 years ago

KATTABIA REEE ΜΑΛΛΟΝ ΝΗΡΕΑΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΣ. Η ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΗΤΤΑ ή ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

allos reeee
allos reeee
9 years ago

KATTABIA REEEE ΜΑΛΛΟΝ ΝΗΡΕΑΣ ΕΙΣΕ.Η ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ή ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. Η ΛΑΡΔΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΗΘΟΣ.

Σιδεριτης
Σιδεριτης
9 years ago

Σοβαρα τωρα τα πιστευεις αυτα που λες; Τι δουλεια εχουμε να κανονισουμε παιχνίδια μεταξύ πολυβωτης και Γεννάδι πρεπει να εισαι πολυ καληνυχτας σοβαρα..κατσε κέρδισε παίξε την μπαλα σου και μην μιλας ας ερχοσουν να παρεις διπλο στο Άγιο ισιδωρο για μην ηθελες να σωθείς;) αλλα απο εκει δεν περνας! Μονο ο ευκλης περασε με το ζόρι καμια αλλη ομαδα !!