Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε κορυφή ο Διαγόρας!

Πάτησε κορυφή ο Διαγόρας!

21
Ddiagoras foivos2
Dodekanisos

Πάτησε κορυφή ο Διαγόρας! Ο «γηραιός» επικράτησε με 1 – 0 του Φοίβου Κρεμαστής και βρίσκεται πλέον στην 1η θέση της «ειδικής» βαθμολογίας σε μια κρίσιμη καμπή των play off. Οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού έκαναν την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση τους από την έναρξη των αγώνων κατάταξης και κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» χάρις σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Λυμπερόπουλος. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος από τον Φοίβο και οι παίκτες του είχαν όρεξη και διάθεση, διατηρώντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Φοίβος δεν «έπιασε» καλή απόδοση. Με τον Γιώργοπ Δελαπόρτα σε άλλον ρόλο από αυτόν που τον είχαμε συνηθίσει (όχι στον άξονα σαν οργανωτής) και με μερικούς ακόμα παίκτες βαρόμετρα (Τζιβίλογλου, Αξιώτης) να μην είναι σε καλή ημέρα, δεν μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτό. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και έτσι, στις καθυστερήσεις λίγο έλλειψε να κάνει την ζημιά σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον Αγγελόπουλο τον οποίο κατηγορούν ότι δεν τήρησε το fair play.
Δείτε όμως το φιλμ του αγώνα όπως αυτό παρουσιάστηκε στο live του news12.

Πρώτη καλή φάση στον αγώνα. Στο 4′ ο Προβατίδης έκανε πάσα στον Λυμπερόπουλο, αυτός “έσπασε” τη μπάλα στον Ανδράλα ο οποίος σούταρε με καλές προϋποθέσεις αλλά ο Κεφάλας απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 8′ ο Δελαπόρτας έκανε ωραία διαγώνια μπαλιά στον Μόσχο ο οποίος με ωραία κίνηση έφθασε ώς την περιοχή. Αντί να πασάρει όμως στον αφρούρητο  Αρχοντούλη προτίμησε να κάνει ένα σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.
Στο 15′ δυνατό φάουλ του Μπρέσκα από καλό σημείο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθεο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 16′ ο Λυμπερόπουλος μπήκε στην περιοχή, είχε την ευκαιρία να σουτάρει όμως προτίμησε να πασάρει στον Ζουρούδης ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή.

Καλύτερος ο Διαγόρας στα πρώτα είκοσι λεπτά. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σαφώς πιο δραστήριοι επιθετικά και ήδη έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 25′ ο Μπρέσκα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε δίπλα από ην εστία για να καταλήξει άουτ.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο με τον Διαγόρα να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του και να έχει την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Οι γηπεδούχοι αν και για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έχουν την ουσία, είναι σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια τους στα paly off. Μέτριος ο Φοίβος ο οποίος έως τώρα δεν μπορεί να φανεί απειλητικός.

Πριν συμπληρωθεί το 1′ λεπτό στην επανάληψη καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα όταν  Πασκούλεφ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπρέσκα με οσυτ πάνω στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
ΓΚΟΛ Στο 47′ μετά από προσπάθεια του  Πεταυράκη που μπήκε στην περιοχή, έγιναν κόντρες τις οποίες επωφελήθηκε ο Λυμπερόπουλος ο οποίος με πλασέ από την καρδιά της άμυνας του Φοίβου έκανε το 1 – 0.

Στο 58′ ο Αξιώτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, έφθασε στον ίδιο που έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 60′ ο Μπρέσκα έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 65′ ο Μπρέσκα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Σαλαμαστράκης που ήταν αφρούρητος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κεφάλας πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά και αποκρούωντας τη μπάλα.
Στο 74′ ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παρτάλληλα και ο Ζουρούδης έκανε την προβολή χωρίς όμως να προλάβει τη μπάλα η οποία κατέληξε πλάγιο από την άλλη πλευρά.
Στο 86′ ο Αγγελόπουλος έκανε ένα διαγώνιο σουτ αλλά ο Ταμπάσης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 89′ μεγάλη ευκαιρία για τον  Φοίβο. Ο Αγγελόπουλος έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Αρχοντούλης πλάσαρε από πολύ καλό σημείο και αφρούρητος όμως πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από τον Ζουρούδη. Οι παίκτες του Διαγόρα έπεσαν πάνω στον Αγγελόπουλο διαμαρτυρομένοι ότι έπρεπε να κάνει fair play καθώς είχε πρόβλημα ο Τζιβίλογλου (μάλιστα ο Λυμπερόπουλος αρχικά είχε παρατήσει τη φάση).

Διαιτητής ήταν ο  Κόλιας (Σταμάτης Γιακουμάκης, Δουλγέρης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Πασκούλεφ, Ανδράλας (46′ Καπουράνης), Πεταυράκης (77′ Αλημπάς), Μπρέσκα (83′ Καραγεωργίου), Ζουρούδης, Λυμπερόπουλος
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Γαργάλης (56′ Αγγελόπουλος), Παϊζάνος, Φελεγκάκης, Ορφανίδης, Τζιβίλογλου, Αρχοντούλης, Γεωργαλλής, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Μόσχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
megalos
megalos
9 years ago

ρε παιδια ο φοιβος φαση δεν εχει κανει?

stefanos
stefanos
9 years ago

Ενταξει; Το πηρατε το πλεονεκτημα των 3 βαθμων πριν τα play off;Καθε αγωνιστικη των play off ο Διαγορας ανεβαινει μια θεση και εφτασε ηδη πρωτος…Γιατι δειχνει να εχει φρεσκαδα οσο περνανε οι αγωνες.Κανει αλλαγη και αυτος που μπαινει παιζει καλυτερα απο αυτον που επαιζε.Δηλ. εχει βαθος ροστερ.Υπο κανονικες συνθηκες δεν νομιζω να αλλαξει πια χερια η πρωτια…Μονο οι ευκολες νικες των τριαντων που κανουν εντυπωση μπορουν να αλλαξουν κατι…

Komenos7
Komenos7
9 years ago

Elate me fora sto Oikonomidio kai tha tin taktopoihsoun kala tin omadoula sas oi paixtes mas.

MIA POLI – MIA OMADA – ENAS STOXOS!

mpiftekas
mpiftekas
9 years ago

vamos giraie mas gia esena zoume kai anapneoume…..pros dioikisi….zitiste 200-300 eisitiria gia tin tetarti,me diplo ola TELOS!

Trianta Iran
Trianta Iran
9 years ago

Trianta Iran kampotzi vietmam…….
To nou sas @@@@@!!!!!!!

sms6
sms6
9 years ago

[quote name=”Komenos7″]Elate me fora sto Oikonomidio kai tha tin taktopoihsoun kala tin omadoula sas oi paixtes mas.

MIA POLI – MIA OMADA – ENAS STOXOS![/quote]
pia polli re vlima,xorio eiste axxaxaxaxaxa

sms6
sms6
9 years ago

[quote name=”Trianta Iran”]Trianta Iran kampotzi vietmam…….
To nou sas evraioi!!!!!!![/quote]
pezodromos, palia polli ,nyxterina kai proina.iou iou xoriates

mpiftekas
mpiftekas
9 years ago

[quote name=”Trianta Iran”]Trianta Iran kampotzi vietmam…….
To nou sas evraioi!!!!!!![/quote]
TO NOU SAS ESEIS GATAKIA KAI XALAROSTE PALI INTERNETHOOLIGANS….

perisi
perisi
9 years ago

attalossssssssssssssssss

Betwin
Betwin
9 years ago

Φέρτε μου μια μάγισσα ….. Μαριγουλι!!!!!!
Με χιλιάδες βότανα …… Μαριγουλι!!!!!!!!!
Φιλτρο να φτιάξει μαγικό …….. Το γηραιό στο στοίχημα να ξανα δω !!!! Χεχεχεχεχε χαχαχαχα !!! Δεν σας σώζουν ούτε μάγισσες ούτε μάγοι ούτε ο Κόπερφιλντ ο ίδιος !! @@@@@@@@ σκουλίκια !! 1 ενάντια 15 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!

XORIO
XORIO
9 years ago

mhn pathsei anthropos tha figei ksaplotos !!!

den eiste poythena
den eiste poythena
9 years ago

erxomaste

den eiste poythena
den eiste poythena
9 years ago

eseis re xorike 50 se 1 xehname emeis??

iou iou 6
iou iou 6
9 years ago

[quote name=”Betwin”]Φέρτε μου μια μάγισσα ….. Μαριγουλι!!!!!!
Με χιλιάδες βότανα …… Μαριγουλι!!!!!!!!!
Φιλτρο να φτιάξει μαγικό …….. Το γηραιό στο στοίχημα να ξανα δω !!!! Χεχεχεχεχε χαχαχαχα !!! Δεν σας σώζουν ούτε μάγισσες ούτε μάγοι ούτε ο Κόπερφιλντ ο ίδιος !! @@@@@@@@ σκουλίκια !! 1 ενάντια 15 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!![/quote]
imia 96 den ksexno……..i kypros einai elliniki den ksexno….xoriates ouga ouga den ksexno to pio vromiko xorio

iou iou 6
iou iou 6
9 years ago

[quote name=”XORIO”]mhn pathsei anthropos tha figei ksaplotos !!![/quote]
po po esy prepei na eisai o masistas tou xoriou e preeeeeeeeeeeeee?

Διαγορας
Διαγορας
9 years ago

Τριαντενοι αφηστε τις απυλες καταμερους,απευθηνεστε σε ΛΑΟ που δεν μασαει,αρα τζαμπα οτι και να λετε,εμεις θα ερθουμε θα κερδισουμε και θα πανυγηρισουμε,δωστε την απεναντι κερκιδα για τον κοσμο μας γιατι το ενδιαφερον ειναι τεραστιο στις ταξεις των φιλαθλων μας,για εμας ειναι ενα πολυ συμαντικο παιχνιδι και με νικη νομιζω ολα θα τελειωσουνε στα Τριαντα.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ,ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΟΕΠΟΝΥΜΑ ΕΔΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΟΛΟΓΩ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΟΝΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΞΑΠΛΩΤΟΙ Η ΟΡΘΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

KSEKOLISTE
KSEKOLISTE
9 years ago

filaraki epidi polla grafonte edw mesa kai alla tosa tha akousoume!kai egw triantenos eimai alla pistepse me 1-2 einai pou grafoun edw me diaforetika onomata min rixnoume euthines ekei pou theloume alla ekei pou prepei kai na sto pw kai allios?nai kanate mamakia stin rodo alla emeis imaste filathloi oxi opadoi auto na ksexorisete!!!!

ego6
ego6
9 years ago

[quote name=”KSEKOLISTE”]filaraki epidi polla grafonte edw mesa kai alla tosa tha akousoume!kai egw triantenos eimai alla pistepse me 1-2 einai pou grafoun edw me diaforetika onomata min rixnoume euthines ekei pou theloume alla ekei pou prepei kai na sto pw kai allios?nai kanate mamakia stin rodo alla emeis imaste filathloi oxi opadoi auto na ksexorisete!!!![/quote]
an ontos eisai triantenos kai ialysos,eisai oraios..gia tis apeiles ekaterothen,o kathenas as kanei oti katalavainei alla na kseroun oloi oti ola einai roda kai to nisi poly mikro.

Mixalis k
Mixalis k
9 years ago

Iou IOU βλάκα το χωριό που λες μαλακά εχει 20Χιλ + και κατοίκους + ζωή χειμώνα -καλοκαίρι εσύ ρε παιδί της καλιφορνιας hool του Ίντερνετ και σωσια του βανταμ που μένεις πες μας …άντε αχωνευτε 10 πακακια τα κάνατε όλα @@@@@@@ ,με τις μαλακιες πίσω από το Ίντερνετ

Διαγορας
Διαγορας
9 years ago

Στις ισοβαθμιες τι παιζει ξερεις κανεις να απαντησει??

Komenos7
Komenos7
9 years ago

[quote name=”Διαγορας”]Στις ισοβαθμιες τι παιζει ξερεις κανεις να απαντησει??[/quote]

logika to score sta metaksi mas apotelesmata alla den sto lew me sigouria..