Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ηρακλής!

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ηρακλής!

0
iraklis lardou
Dodekanisos

Αγκαλιά με τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία είναι ο Ηρακλής Λάρδου! Κατάφερε να κερδίσει σήμερα μέσα στον Άγιο Σουλά τον τοπικό Ευκλή με 1 – 0 και προσπέρασε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν από το φινάλε έχοντας 41 βαθμούς έναντο 40 της ομάδας της Σορωνής. Την τελευταία αγωνιστική, ο Ηρακλής υποδέχεται το Νηρέα και ο Ευκλής τον Ατρόμητο Διμυλιάς.  Η ομάδα της Λάρδου με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο στον όμιλο του. Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στον Άγιο Σουλά, το “χρυσό” γκολ σημείωσε ο Μπενούρ στο 50′ με σουτ από κοντά.  Το παιχνίδι προς το τέλος ήταν επεισοδιακό καθώς οι γηπεδούοι πέτυχαν γκολ στο 94 το οποίο όμως αποβλήθηκε διότι ο προωθημένος Σαββάκης κρίθηκε από τον διαιτητή ότι έκανε επιθετικό φάουλ. 

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας (Τσέτσος, Μπερδεμπές). Στο 59’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλοπίτας για αντικανονικό παίξιμο. Στο 75’ είδε την δεύτερη κίτρινη ο Γκαρής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο. Στο 94’ μετά την ακύρωση του γκολ του Ευκλή, είδαν την απευθείας κόκκινη κάρτα οι Λαμπρόπουλος και Παπαστεργής (είχε αντικατασταθεί νωρίτερα) για εξύβριση στον διαιτητή. Λίγο αργότερα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Παναγιώτου για τον ίδιο λόγο.
ΕΥΚΛΗΣ: Σαββάκης, Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Γκαρής, Σαββάκης Στ., Παπαστεργής (65’ Γεωργαντάς), Κούρλιος, Κρομμύδας, Μπερετούλης, Μήτρου, Τομάζος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Νικολάϊ, Καπιώτης, Παπαιωάννου (82’ Μ. Καμμάς), Διακοβασιλείου, Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης Στ., Καλοπίτας, Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος, Μπενούρ (66’ Διακοβασιλείου Στ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments