Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κάλεσμα του Διαγόρα στον κόσμο ενόψει Καλλιθέας

Κάλεσμα του Διαγόρα στον κόσμο ενόψει Καλλιθέας

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο αυριανό (Τετάρτη) παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλιθέα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας”, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
“Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΠΑΕ Διαγόρας υποδέχεται στο Δημ.Στάδιο “Διαγόρας” της πόλης μας, την πολλά υποσχόμενη φέτος Καλλιθέα ,στις 5 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται πως η αυριανή αντίπαλος του γηραιού. Ηττήθηκε δύσκολα απο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με 2-1. Ηρθε ισόπαλη με 2-2 με τον Παναθηναικο.

Πήρε λευκή ισοπαλία απο τη Λαμία. Και ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΚ. Η εικόνα αυτή δείχνει, πολύ δυνατό αντίπαλο για την ομάδα μας στο μάτς του Κυπέλλου.Ο Θωμάς Γράφας και οι παίκτες του, υπόσχονται πως θα κάνουν οτι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, εφαρμόζοντας τακτικές και στρατηγική της τεχνικής ηγεσίας στο τερραίν, για νάρθει στον Διαγόρα μια ακόμα πρόκριση.

Επιβάλλεται ομως, βροντερή παρουσία του κόσμου στην εξέδρα του Δημ. Σταδίου. Σε τέτοιες συναντήσεις, είναι απαραίτητη η παρουσία του δωδέκατου παίκτη στην εξέδρα.Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι του Διαγόρα εχουν αποδείξει πως με τη φωνή τους και τις εκδηλώσεις τους απο τη θέση τους, “σπρώχνουν” την ομάδα στις νίκες και τις επιτυχίες.

Διοίκηση ,τεχνική ηγεσία και παίκτες, τους καλούν να το πράξουν και σήμερα.Η ΠΑΕ Διαγόρας καλεί τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 6, τους φιλάθλους όλου του νησιού και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να δώσουν βροντερό παρόν στο μάτς της Τετάρτης,σε ενα παρροδιακό ποδοσφαιρικό κάλεσμα.Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται προς 10 και 15 Ευρώ.Τονίζεται επίσης πως για τον αγώνα του Κυπέλλου, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!Ενα είναι σίγουρο…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments