Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οι Ακαδημίες της Ρόδου τίμησαν τον Βασίλη Χατζηπαναγή

Οι Ακαδημίες της Ρόδου τίμησαν τον Βασίλη Χατζηπαναγή

0
Dodekanisos

Τον Βασίλη Χατζηπαναγή είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν στο νησί μας οι Ακαδημίες της Ρόδου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τον παλαίμαχο άσσο που αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο του ποδοσφαίρου μας. Ο κ. Χατζηπαναγής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους μικρούς αθλητές στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ παράλληλα του έγινε ένα αφιέρωμα στα γραφεία των Ακαδημιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “πράσινοι” αναφέρει τα ακόλουθα:
“Πραγματοποιήθηκε χθες (20/09) η προπονητική Ημερίδα που διοργάνωσε ο ΑΣ Ρόδος η ακαδημία μας με προσκεκλημένο τον κορυφαίο Έλληνα διεθνή παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή και τον συνεργάτη του κ. Νίκο Φράγκο. Από νωρίς το απόγευμα οι προσκεκλημένοι μας βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου , μίλησαν με τους αθλητές μας, τους γονείς των αθλητών μας, φίλους που θέλησαν να δουν από κοντά το ίνδαλμά τους .. Ο κ. Χατζηπαναγής έδειξε τεχνικές και μικρά μυστικά στους αθλητές μας που παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή, όπως και οι προπονητές μας!

Ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση για όλους και πραγματικά η απήχηση ήταν πολύ μεγάλη.
Στις 20:00 το βράδυ είχε προγραμματιστεί ένα μικρό αφιέρωμα στον Βασίλη Χατζηπαναγή στα γραφεία μας στον Άγιο Δημήτριο , με τον κ. Φράγκο να μιλάει για τη σχέση γονέα – ακαδημία..μια πολύ εποικοδομητική ανάλυση.. Ακολούθησε η τιμητική βράβευση από τον πρόεδρο του ΑΣ Ρόδος κ. Αντώνη Μαρτίνη και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΔ κ. Ψέλλα , προς τον κ. Χατζηπαναγή.
Η βραδιά έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες με τον μεγάλο ” Βάσια ” όπως αποκαλούν τον Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χατζηπαναγή και τον συνεργάτη του κ. Φράγκο, που αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκλησή μας και βρέθηκαν στο νησί μας , στην ακαδημία μας , μας μετέφεραν τις γνώσεις τους και την ομορφιά του ποδοσφαίρου μέσα από άλλη ματιά!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωσή μας , όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας , τους γονείς των αθλητών μας, φίλους της Ρόδου. Η παρουσία σας θα τίμησε ιδιαίτερα!
Τέτοιες ενέργειες που δίνουν μόνο θετικό μήνυμα προς τους αθλητές, γονείς,προπονητές- παράγοντες που προβάλλουν – προάγουν με σωστό τρόπο τον αθλητισμό, σίγουρα πρέπει να τις επικροτούμε , να τις στηρίζουμε!
Η ακαδημία μας έχοντας πάντα γνώμονα το καλύτερο για τους αθλητές μας θα συνεχίσει να στηρίζει , να διοργανώνει αθλητικές – προπονητικές ημερίδες και να προβάλει τον αθλητισμό και πως ένα παιδί- αθλητής να εξελιχθεί!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments