Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Οργασμός δουλειάς στον Φοίβο Κρεμαστής

Οργασμός δουλειάς στον Φοίβο Κρεμαστής

0
φωτογραφία: Ανδρέας Στάθης
Dodekanisos

Η πρόεδρος Αθηνά Δελαπόρτα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, τον επιχειρηματία Γιώργο Κουσκούση για την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας, για δεύτερη συνεχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Φοίβος θα είναι και φέτος ντυμένος στους αγωνιστικούς χώρους με χορηγό τα ΔΕΙΛΙΝΑ. Τέτοιες προσφορές τιμούν τον επιχειρηματία και οι πάντες εύχονται, να βρεθούν μιμητές, προκειμένου να πάει μπροστά το Ροδίτικο ποδόσφαιρο.

Επίσης
Ο Φοίβος Κρεμαστής πρέπει να σημειωθεί πως ετοιμάζει σπουδαία συναυλία στο γήπεδο Κρεμαστής το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, με ένα νησιώτικο και λαϊκό πάρτη στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν
-Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
-Η ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ
-Η ΑΘΗΝΑ ΟΖΛΕΜ ΔΟΥΡΓΟΥΤΗ
-Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ στο βιολί
-Ο ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ στο λαούτο
-Συμμετέχει από το νησί μας η ορχήστρα ΔΙΔΥΜΕΣ ΠΕΝΝΙΕΣ.
Εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν γνωστά τα πόστα στα οποία θα πωλούνται εισιτήρια γι αυτήν την σπουδαία εκδήλωση του γηπέδου Κρεμαστής.
Η Διοίκηση του Φοίβου επίσης ανακοινώνει πως τα θέματα Τύπου της ομάδας χειρίζεται ήδη ο έγκριτος δημοσιογράφος Νικήτας Κουσκούσης ο οποίος και θα ενημερώνει τον κόσμο με τα τελευταία νέα του συλλόγου προκειμένου ο φίλαθλος κόσμος να μαθαίνει έγκυρα και έγκαιρα τα πάντα γύρω απο τον σύλλογο μας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments