«Η ανάγκη προστασίας της ελευθερίας του λόγου δεν ήταν ποτέ πιο επείγουσα!»

0
Dodekanisos

Έντονη συζήτηση έχει πυροδοτήσει η σύλληψη  του διευθύνοντα συμβούλου και ιδρυτή της κρυπτογραφημένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, Telegram, Pavel Durov. Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Robert F. Kennedy Jr. έγραψε στο Twitter: «Η Γαλλία μόλις συνέλαβε τον Pavel Durov, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της κρυπτογραφημένης και χωρίς λογοκρισία πλατφόρμας Telegram. Η ανάγκη προστασίας της ελευθερίας του λόγου δεν ήταν ποτέ πιο επείγουσα».

Η Naomi Seibt, μια Γερμανίδα συντηρητική πολιτική ακτιβίστρια, που τάσσεται κατά της Γκρέτα, ισχυρίστηκε τα εξής:

«Γιατί πιστεύετε ότι μόλις συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του Telegram, Pavel Durov; Αυτή είναι μια δοκιμαστική πορεία. Δημιουργούν προηγούμενο. Ο απώτερος στόχος τους είναι ο Elon Musk».

Η Candace Owens (Κάντας Όουενς), μια αφροαμερικανίδα συντηρητική τηλεοπτική παρουσιάστρια, έγραψε στο Twitter:
«Το πρόβλημα με την ελευθερία του λόγου είναι ότι δεν επιτρέπει στα μέσα να ορίσουν την αφήγηση. Κάποτε ήταν σε θέση να σας δικαιολογήσουν τον πόλεμο σε μια μακρινή χώρα. Τώρα μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα γι’ αυτό συνελήφθη ο Πάβελ Ντούροφ. Γιατί οι δαίμονες χάνουν τον έλεγχο».

Ο Ιταλός παραγωγός ταινιών, Robin Monotti, παρατήρησε στο X: «Ο Pavel Durov αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια στα μπουντρούμια του Macron επειδή αρνείται να λογοκρίνει περιεχόμενο για λογαριασμό της παγκοσμιοποιητικής ολιγαρχίας και της πολεμικής τους μηχανής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments