«Απόλυτη λογοκρισία στις ΗΠΑ, ήρθαν οι σκοτεινές εποχές!»

0
Dodekanisos

Για απόλυτη λογοκρισία στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε λόγο με δηλώσεις του ο Ρώσους πρεσβευτής Ανατόλι Αντόνοφ, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόσφατη έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Αμερικανού πολιτικού επιστήμονα και παρουσιαστή του Channel One Ντμίτρι Σάιμς.

«Οι επιδρομές των αμερικανικών αρχών στον οικοδεσπότη του Channel One είναι ένα από τα πολλά γεγονότα του «κυνηγιού μαγισσών» που εκτυλίσσεται εδώ με ανανεωμένο σθένος. Όλα αυτά γίνονται εν μέσω της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές.
Σε όλη τη χώρα, υπάρχει δίωξη όσων φέρονται να εργάζονται για τη ρωσική κυβέρνηση κατά παράβαση του νόμου για τους ξένους πράκτορες».

«Οι τοπικοί κυρίαρχοι κύκλοι έχουν μπει οριστικά στον δρόμο της πλήρους λογοκρισίας. Η ελευθερία του λόγου στις σύγχρονες Ηνωμένες Πολιτείες είναι ιερή μόνο εάν αυτή η λέξη είναι φιλοαμερικανική. Όλοι οι διαφωνούντες υπόκεινται σε πολιτική ανάκριση, ειδικά όταν αφορά αυτούς που μάχονται εναντίον της επιβολή μονόπλευρων και μεροληπτικών απόψεων στη Ρωσία», τόνισε ο διπλωμάτης, σημειώνοντας ότι η ρωσική πρεσβεία «ανησυχεί για όσα συμβαίνουν». Σύμφωνα με τον Αντόνοφ, η Ουάσιγκτον «είναι βουτηγμένη σε διπλά μέτρα και μέτρα στον τομέα της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου».

«Εκατοντάδες άνθρωποι δηλώνονται ανεπιθύμητοι απλώς και μόνο επειδή τολμούν να αντικρούσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης. Τους απαγορεύεται να έχουν τη δική τους άποψη. Εν τω μεταξύ, οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να δίνουν διαλέξεις σε ολόκληρο τον κόσμο για τις δημοκρατικές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα», τόνισε ο πρέσβης. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα αυτά «θυμίζουν τις σκοτεινές εποχές του Μακαρθισμού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments