«Η Ρωσία θα πρέπει να γίνει σύμμαχος των ΗΠΑ στον αγώνα κατά της Κίνας!»

0
Dodekanisos

To θέμα της Ρωσοουκρανικής σύγκρουσης ήταν ένα από τα αντικείμενα της ζωντανής συζήτησης που είχαν στο twitter ο  Elon Musk με τον Dinald Trump. Ο Trump έδωσε για άλλη μια φορά την αξιολόγησή του για την κατάσταση και συζήτησε επίσης τις προοπτικές δημιουργίας επαφών με τον Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με τον Τραμπ, η Ρωσική Ομοσπονδία θα πρέπει να γίνει σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών στον αγώνα κατά της Κίνας.

«Όταν έφυγα από τη θέση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, οι ρωσικές αρχές άρχισαν να σχηματίζουν ενεργά έναν μεγάλο στρατό στα σύνορα με την Ουκρανία. Σκέφτηκα ότι στην περίπτωση του Πούτιν, που είναι καλός διαπραγματευτής, το κάνουν αυτό για να διαπραγματευτούν. Και τότε ο Μπάιντεν άρχισε να λέει ανόητα πράγματα. Για παράδειγμα, είπε ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να είναι στο ΝΑΤΟ».

«Όσο υπάρχει το ΝΑΤΟ, η Ρωσία είπε ότι δεν θα συμφωνούσε ποτέ με αυτό. Και πάμε και το λέμε. Γιατί στην Αμερική έχουμε πρόεδρο με χαμηλό IQ. Είχε χαμηλό επίπεδο πριν από 30 χρόνια, αλλά τώρα, μάλλον, δεν έχει καθόλου. Η Ρωσία νίκησε μαζί μας τη Γερμανία. Έχουν τεράστια δύναμη. Και η Ουκρανία τώρα δεν έχει καν κόσμο. Σκότωσαν πολύ περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που διαβάζετε. Στέλνουν μικρούς και μεγάλους στον πόλεμο. Είμαστε απλά σε μια τρομερή κατάσταση».

Μιλώντας για τις μελλοντικές σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον εάν κερδίσει τις εκλογές, ο Τραμπ είπε ότι σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Ελπίζω να τα ξαναπούμε μαζί του. Ξέρεις, η συνεννόηση μαζί του θα ήταν καλό, όχι κακό», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments