Διευθυντής FBI: “Δεν ξέρουμε αν τον χτύπησε σφαίρα ή θραύσματα!”

0
Dodekanisos

Ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας μαραθώνιας κατάθεσης ότι οι ερευνητές δεν γνωρίζουν ακόμη εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή κομμάτι θραύσματος κατά την απόπειρα δολοφονίας του. Δύο φορές κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, ο Wray δήλωσε ότι το FBI εξακολουθεί να εργάζεται για να προσδιορίσει τι ακριβώς χτύπησε τον πρώην πρόεδρο στο δεξί του αυτί κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. «Καταλαβαίνω ότι είτε είναι μια σφαίρα, είτε κάποια σκάγια. «Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν αυτή η σφαίρα, που προκάλεσε τη γρατζουνιά, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί κάπου αλλού» συμπλήρωσε.», είπε ο Wray στον εκπρόσωπο Kevin Kiley (R-Calif.).

Μιλώντας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, λίγες μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας, ο Τραμπ είπε ότι δέχθηκε σφαίρα και ότι για ένα τέταρτο της ίντσας δεν του κόπηκε η ζωή». «Άκουσα έναν δυνατό ήχο συριγμού και ένιωσα κάτι να με χτυπάει πολύ, πολύ δυνατά στο δεξί μου αυτί», είπε ο Τράμπ περιγράφοντας τη σκηνή.

Ο πρώην γιατρός του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο βουλευτής Ρόνι Τζάκσον (R-Texas), είπε αργότερα σε εκπομπή ότι εξέτασε την πληγή τις ημέρες αμέσως μετά τον πυροβολισμό. «Αυτή (η σφαίρα) ήταν αρκετά μακριά από το κεφάλι του, ώστε δεν υπήρχε διάσειση από τη σφαίρα, και απλώς του έβγαλε το πάνω μέρος του αυτιού».

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments