«Θέλω να σώσω τη δημοκρατία και να επαναφέρω την ειρήνη!”

0
Dodekanisos

“Ο μεγάλος μου στόχος έιναι να σώσω τη δημοκρατία και να αποκαταστήσω την ειρήνη!”. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Donald Trump κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, όπου αποδέχθηκε και τυπικά την υποψηφιότητα για να γίνει πρόεδρος.

«Είμαι αυτός που σώζει τη δημοκρατία για τον λαό της χώρας μας. Δεν πρέπει να ποινικοποιούμε τη διαφωνία ή να δαιμονοποιούμε την πολιτική διαφωνία. Εάν οι Δημοκρατικοί θέλουν να ενοποιήσουν τη χώρα μας, θα πρέπει να εγκαταλείψουν αυτά τα κομματικά κυνήγια μαγισσών, τα οποία περνάω για περίπου οκτώ χρόνια».

«Θα επιστρέψουμε το νόμο και την τάξη στους δρόμους μας, τον πατριωτισμό στα σχολεία μας και, το σημαντικότερο, θα αποκαταστήσουμε την ειρήνη, τη σταθερότητα και την αρμονία σε όλο τον κόσμο. Είναι ανάγκη να σωθεί το έθνος από τους αποτυχημένους και ανίκανους της σημερινής διοίκησης».

«Οι αντίπαλοί μας κληρονόμησαν έναν κόσμο σε ειρήνη και τον μετέτρεψαν σε πλανήτη πολέμου. Κοιτάξτε την επίθεση στο Ισραήλ. Κοιτάξτε τι συμβαίνει με την Ουκρανία. Θα κρατήσω τους γιους και τις κόρες μας ασφαλείς. Καθώς φέρνουμε ασφάλεια στους δρόμους μας, θα βοηθήσουμε να υπάρξει σταθερότητα στον κόσμο.

«Ήμουν ο πρώτος πρόεδρος στη σύγχρονη εποχή που δεν ξεκίνησε νέους πολέμους. Δεν είχα κανέναν πόλεμο, εκτός από το ISIS τον οποίο νίκησα», είπε οι Τραμπ.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments