Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μαθιός: «Φεύγω λόγω … Καμπούρη»

Μαθιός: «Φεύγω λόγω … Καμπούρη»

0
Dodekanisos

O προπονητής Κώστας Καμπούρης είναι η αιτία που ο Παναγιώτης Μαθιός ζήτησε να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Καλυθιών. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις που έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον SKY 100.8 (καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ.), δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος για το ότι δεν έφυγε από την αρχή.

Ο έμπειρος παίκτης, μεταξύ άλλων επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Έκανα λάθος που δεν έφυγα από την αρχή. Ως γνωστών όταν ραγίσει το γυαλί, δεν κολλάει ξανά. Έμεινα όμως για τον πρόεδρο και τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου. Στην αρχή με έβαζε να παίξω σε άλλη θέση από αυτή που γνωρίζω. Μετά με άλλαξε και με έβαλε αλλού. Στη συνέχεια δεν μπορούσα να βρω με τίποτα ρυθμό διότι με έκανε αλλαγή. Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο Κώστα Καμπούρη αλλά με τον προπονητή. Νομίζω ότι είναι ένας προπονητής που δεν έχει τη δυνατότητα ακόμα να καθοδηγήσει έμπειρους παίκτες. Υστερεί πολύ στον τομέα αυτό. Και άλλοι παίκτες έχουν πρόβλημα και πιστεύω ότι μετά από εμένα θα ακολουθήσουν και άλλοι. Αρκετά παιδιά μένουν στην ομάδα μόνο και μόνο για τον πρόεδρο που είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι πρώτη φορά που φεύγω από ομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και αυτό πιστεύω ότι λέει πάρα πολλά».

Ο Παναγιώτης Μαθιός είπε ακόμα:
«Αυτός ο προπονητής δεν μπόρεσε να με κερδίσει. Να παίζω γι’ αυτόν. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Πέρσι ο Χρυσόστομος Χάσταλης τον οποίος δεν ήξερα προσωπικά με έκανε να παίζω γι’ αυτόν. Με κέρδισε. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό. Πολύ σημαντικό».

Σε ερώτηση για την έως τώρα πορεία της ομάδας, απάντησε ως εξής:
«Αν η διοίκηση το ήθελε, ο Απόλλωνας θα μπορούσε να χτυπήσει άνετα το πρωτάθλημα. Δεν το θέλει όμως».

Όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αν τελικά αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον Απόλλωνα, είπε:
«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω ακόμα και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Θα μου άρεσε να επιστρέψω σε ρυθμούς περισσότερης πίεσης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments