Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα 7 Απίστευτες ιδέες για κομφετί σε πάρτυ που θα μείνει στην ιστορία

7 Απίστευτες ιδέες για κομφετί σε πάρτυ που θα μείνει στην ιστορία

0
Dodekanisos

Είτε πρόκειται για πάρτυ γενεθλίων ή για πρωτοχρονιάς το κομφετί είναι ο πιο διασκεδαστικός, εύκολος και οικονομικός τρόπος διακόσμησης. Παρακάτω θα δείτε 7 απίστευτες ιδέες για κομφετί που θα κάνουν το πάρτυ σας να γραφτεί στην ιστορία. Είναι κατάλληλο για πάρτυ όλων των ηλικιών. Είναι διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους και προσφέρει χαρά και πολύχρωμες νότες στα πάρτυ. Αν έχεις στερέψει από ιδέες που θα κάνουν το πάρτυ σου να ξεχωρίσει, επέλεξε κομφετί!

Ορίστε μερικές ιδέες για κομφετί σε πάρτυ που θα σας ενθουσιάσουν:

Πολύχρωμη διακόσμηση με κομφετί

Ένα πολύχρωμο πάρτυ ταιριάζει σε όλα τα γούστα και σε όλες τις ηλικίες. Επιλέξτε πολύχρωμα μπαλόνια, γιρλάντες και banners. Το κομφετί έκτος απο τρόπος διασκέδασης μπορεί να συμβάλλει και στη διακόσμηση του μπουφέ, απλά σκορπώντας μερικά γύρω από τα πιάτα.

Φτιάξτε κατασκευές με κομφετί

Μπορείτε να κολλήσετε κομφετί σε πλαστικά ποτήρια ή να φτιάξετε μάσκες δίνοντας ένα πιο χαρωπό και χρωματιστό τόνο στο πάρτυ σας. Γεμίστε γυάλες με καραμέλες, σοκολάτες και κομφετί και αφήστε τους μικρούς σας φίλους να… ψαρέψουν τις λιχουδιές τους. Κρεμάστε μπαλόνια γεμάτα κομφετί από το ταβάνι και προσπαθήστε να τα σκάσετε.

Ξεκινήστε πόλεμο με κομφετί

Μοιράστε στους φίλους σας από ένα κανόνι χειρός κομφετί και χωριστείτε σε δύο ομάδες. Η ομάδα που ρίξει το περισσότερο κομφετί στην άλλη κερδίζει! Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα για κάθε ομάδα.

Γεμίστε σακούλες δώρων με κομφετί

Αυξήστε την αγωνία προσθέτοντας κομφετί στις σακούλες δώρων. Οι καλεσμένοι σας θα διασκεδάσουν ενώ θα προσπαθουν να βρουν το δώρο τους στη σακούλα και η έκπληξη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Γεμίστε πινιάτες με κομφετί

Οι πινιάτες αποτελούν must στα παιδικά πάρτυ και προσφέρουν απεριόριστη διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους. Μια γεμάτη πινιάτα με κομφετί και γλυκά, θα τους χαρίσει στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Δημιουργήστε τα δικά σας παιχνίδια με κομφετί

Επιλέξτε ένα αγαπημένο σας παιχνίδι και αντικαταστήστε μερικούς κανόνες με τη ρίψη κομφετί. Είναι ασφαλές και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες.

Φτιάξτε μόνοι σας δώρο για τους καλεσμένους σας από κομφετί

Μπορείτε να γεμίσετε κορνίζες με κομφετί και να γράψετε ωραία μηνύματα για τους καλεσμένους σας. Ακόμα μπορείτε να σχηματίστε το αρχικό γράμμα του ονόματος των καλεσμένων σας πάνω σε μία κάρτα. Αν ξέρετε πως να χρησιμοποιείτε υγρό γυαλί μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα δώρα. Φτιάξτε μπάρες σαπουνιών και προσθέστε μέσα αποξηραμένα λουλούδια και κομφετι.

Τι να κάνω το παλιό κομφετί;

Κρατήστε το παλιό κομφετί και ανακυκλώστε το γεμίζοντας βάζα για διακόσμηση στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε παλιά μαξιλάρια πατώματος ή να φτιάξετε διάφορες κατασκευές διακόσμησεις. Αν το κομφετί είναι καθαρό και σε καλή κατάσταση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε επόμενο πάρτυ σας.

Εμπνευστείτε μέσα από τις ιδέες για κομφετί σε πάρτυ και επιλέξτε το κατάλληλο κομφετί που ταιριάζει στα γούστα σας. Κομφετί χρωματιστό, ασημί, μονόχρωμο ή σε κανόνι χειρός, είναι μόλις μερικά από την μεγάλη γκάμα που μπορείτε να επιλέξετε.

Στο fireworks.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το πάρτυ σας μοναδικό και αξέχαστο για εσάς και τους καλεσμένους σας. Αν θέλετε όλοι να μιλούν για το πάρτυ σας ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα του και προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα πάρτυ που θα μείνει στην ιστορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments