Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Αχείμαστο, Παπασπύρο ο Ιάλυσος!

Ανακοίνωσε Αχείμαστο, Παπασπύρο ο Ιάλυσος!

0
axeimastos
Dodekanisos

Σε μια ακόμα μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ιάλυσου. Απέκτησε τον Παναγιώτη Αχείμαστο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΑΧΕΙΜΑΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 19/05/1991 έχει ύψος 1,72 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ ενώ έχει φορέσει την φανέλα των Φωστήρα, Ζενίτ Κασλάβ (Τσεχία), Τηλυκράτη Λευκάδας, Παναιγιάλειου και Χαλκίδας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Πήρε και Παπασπύρο
Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ. Ο Σπύρος είναι γεννημένος στις 23.01.1996 έχει ύψος 1,82μ και αγωνίζεται ως Αμυντικός Μέσος . Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Ατρομήτου , έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό Νίκαιας και Αχαρναϊκό ως δανεικός. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Προγνωστικά στοίχημα στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments