Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οι 5 τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το πρωινό!

Οι 5 τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το πρωινό!

0
Dodekanisos

Το πρωινό είναι ένα από τα σημαντικότερα γεύματα που κανείς δεν πρέπει να παραλείπει. Είναι το πρώτο γεύμα και γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά.

Ακολουθούν οι 5 τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το πρωινό:

Αυγά:Αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης . Η κατανάλωση αυγών στο πρωινό αυξάνει το αίσθημα του κορεσμού μειώνοντας τη μεγάλη κατανάλωση θερμίδων στο επόμενο γεύμα και συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ινσουλίνης στο αίμα.

Γιαούρτι:Είναι πλούσιο σε σημαντικές θρεπτικές ουσίες. Προσφέρει στον οργανισμό πρωτεΐνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την ανάπτυξη των μυών .Δοκιμάστε το σε συνδυασμό με φρούτα ή δημητριακά!

Βρώμη:Ανήκει στα δημητριακά. Ρυθμίζει την LDL χοληστερόλη χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητα σε αμινοξέα.Επίσης ενισχύει την παραγωγή λεκτίνης στο συκώτι με αποτέλεσμα την αποβολή τοξινών από το σώμα.

Φρούτα:Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την υγεία, καθώς περιέχουν πλήθος βιταμινών και φυτικών ινών.

Σπόροι chia:Καθώς εισέρχονται στον οργανισμό, απορροφούν νερo και βοηθούν στην αύξηση του αισθήματος του κορεσμού και της ικανοποίησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments