Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Καταγγελία του Κολοσσού Κάστρου

Καταγγελία του Κολοσσού Κάστρου

0
kolossos_katstrou_sosto_s
Dodekanisos
Το χθεσινό φιλικό στα Κοσκινού ανάμεσα στο Διγενή και Κολοσσό Κάστρου στιγμάτισε η επίθεση κατά του Γενικού Αρχηγού της φιλοξενούμενης ομάδος , σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι διοικούντες της. Ο λόγος ήταν κάποια διαφωνία που είχαν μεταξύ τους για τα δελτία κάποιων παιχτών και η αφορμή ίσως το τελικό σκορ 5-1 που ήταν άκρως εκνευριστικό για την γηπεδούχο ομάδα. Η ομάδα του Κολοσσού Κάστρου δεν μπόρεσε να σιωπήσει μπροστά σε ένα τέτοιο συμβάν και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση , εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της για τη φιλοξενία τόσο του προέδρου , όσο και του προπονητή όπως μας είπαν χαρακτηριστικά:
«Μετά τα χθεσινά κατακριτέα επεισόδια  η διοίκηση του Κολοσσού Κάστρου είναι στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει τα παρακάτω:
1)Την άνανδρη επίθεση και  άσκηση βίας στον Πρόεδρο και στον Γενικό αρχηγό της ομάδας μας χωρίς καμία πρόκληση,
2)Την κάκιστη φιλοξενία προς την ομάδα μας  ενός ιστορικού σωματείου που έχει συμμετάσχει σε εθνική κατηγορία
Tέλος να αναφέρουμε ότι οι παίκτες μας που αγωνίζονταν πέρυσι στο Διγενή αποκτήθηκαν ελεύθεροι και με τη θέληση τους. Ενημερώνουμε τέλος ότι ουδέποτε θα δεχτούμε ξανά τέτοιες εξευτελιστικές συμπεριφορές και ζητούμε την παρέμβαση της ΕΠΣΔ.
Με τιμή,
Το Δ.Σ του Κολοσσού Κάστρου»
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα τέσσερα γκολ προήλθαν από την Ίκαρο Τριπολίτη ενώ το πέμπτο από τον  Χατζηπέτρο στην εκπνοή του αγώνα. Επίσης, υπήρξαν, ένα κερδισμένο πέναλτι για τον Διγενή και ένα χαμένο με τον Ντέιβιτ του Κολοσσού  που αγωνίστηκε με σημαντικές απώλειες (Πατρού, Ζαχαρία, Χατζημιχάλη, Μαννάκη).
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments