Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ 4η Historica: Συνεχίζονται οι διεργασίες σε καθημερινή βάση

4η Historica: Συνεχίζονται οι διεργασίες σε καθημερινή βάση

0
Dodekanisos

Οι διεργασίες για την 4η Historica συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, προκειμένου το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού να στεφθεί με επιτυχία από 24 έως 30 Οκτωβρίου. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος διοργανώνει και φέτος αυτή την ιστορική συνάντηση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Στην οργανωτική επιτροπή της 4ης Historica θα είναι ο Γιώργος Βογιατζής, ο Μιχάλης Καρπαθάκης, η Νεμρά Μπάστιαλη και η Μίκα Δουβή.

Παράλληλα από 24 έως 29 Οκτωβρίου στο Μουσείο Νεοελληνικής τέχνης (νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου, οδός Ο. και Ι. Νεστορίδη, πρώην Κω) θα γίνει η έκθεση ιστορικών ποδηλάτων με νέα και παλαιότερα εκθέματα από τη «χρυσή» εποχή της ποδηλασίας στη Ρόδο. Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Historica και για το λόγο αυτό ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος» ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους του Μουσείου Νεοελληνικής τέχνης.

LIVE STREAMING O ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 28 Οκτωβρίου θα γίνει ο διασυλλογικός αγώνας πίστας, στο ιστορικό ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και φέτος σε Live Streaming και προσεχώς θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στους αγώνες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments