Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα 4 λάθη που κάνεις (κάθε χρόνο) στην επιλογή του μαγιό

4 λάθη που κάνεις (κάθε χρόνο) στην επιλογή του μαγιό

0
Dodekanisos

Πώς τα φέρνει η τύχη και κάθε χρόνο στην αρχή του καλοκαιριού ψάχνεσαι για μαγιό, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Από το προηγούμενο καλοκαίρι, όλο και κάποια «παράπονα» είχες συγκεντρώσει για την περσινή επιλογή σου, από τα οποία θέλεις φέτος να απαλλαχθείς. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε.

Πάμε να δούμε τα τέσσερα κυριότερα λάθη κάνεις στην επιλογή μαγιό.

  1. Δεν το δοκιμάζεις

Το είδες στο site, το είδες στη βιτρίνα, το είδες και στο χέρι σου. Το μαγιό που κρατάς σου φαίνεται ωραίο. Είναι όμως για σένα; Αυτό δεν θα το μάθεις αν δεν το δοκιμάσεις πρώτα. Μπορεί να είναι το αγαπημένο σου χρώμα, μπορεί να ταιριάζει με την αισθητική σου ή να το είδες πάνω σε μια influencer.Όμως, αυτοί δεν είναι λόγοι για να πας κατευθείαν στο ταμείο. Πέρνα πρώτα από το δοκιμαστήριο και μετά διαλέγεις.

  1. Επιλέγεις «το νούμερο που παίρνεις πάντα»

«Ναι, αλλά αυτό είναι το νούμερό μου», θα μας πεις. Αυτό το νούμερο φορούσες πέρσι και πρόπερσι, τι μπορεί να έχει αλλάξει; «Τα πάντα», θα σου απαντήσουμε εμείς. Πρώτα από όλα, κάθε εταιρεία με μαγιό έχει δικές της μετρήσεις όσον αφορά τα νούμερα. Αυτό σημαίνει ότι το “Medium” δεν είναι παντού το ίδιο. Δοκίμασε το μαγιό που σου αρέσει σε δύο διαφορετικά νούμερα και, φορώντας το στο δοκιμαστήριο, κάνε μερικές κινήσεις να δεις αν σε βολεύει στην πραγματικότητα.

Επίσης, το σώμα μας δεν μένει ίδιο με την πάροδο του χρόνου. Κι επειδή μιλάμε για ένα ρούχο που πρέπει να είναι εφαρμοστό πάνω μας, είναι δεδομένο ότι ελέγχουμε κάθε φορά το νούμερο του μαγιό, δοκιμάζοντάς το.

  1. Παίρνεις ίδιο νούμερο top&bottombikini

Συνεχίζοντας το προηγούμενο point, σε περίπτωση που επιλέξεις για φέτος ένα μπικίνι, δεν χρειάζεται να είναι το πάνω και το κάτω μέρος ίδιο νούμερο. Επειδή καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό σωματότυπο, θα πρέπει να εντοπίσουμε ποιο νούμερο αντιστοιχεί στο πάνω και στο κάτω μέρος του σώματός μας. Αν έχεις μεγάλο στήθος και στενή λεκάνη για παράδειγμα, εννοείται πως δεν θα βρεις σε ένα «τυποποιημένο» σετ το σωστό μαγιό. Κάνε mix and match και δημιούργησε το ιδανικό bikini.

  1. Αγνοείς το πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Άλλο μαγιό χρειάζεσαι αν θέλεις να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου, και άλλο για τα watersports. Για τα watersportsθα χρειαστείς ένα μαγιό που θα προσφέρει στήριξη και θα είναι αρκούντως εφαρμοστό, για την αποφυγή ατυχημάτων. Για αυτόν τον λόγο, πριν αγοράσεις αμέσως το μαγιό που σου έκανε «κλικ», σκέψου τι θα κάνεις φορώντας το.

Η επιλογή ενός μαγιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως κατάλαβες το κλειδί για τη σωστή επιλογή, είναι η δοκιμή. Μην προσπεράσεις και φέτος τα δοκιμαστήρια, λοιπόν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments