Αρχική Εφηβικό 4 – 0 το Αρένα τη Ρόδο

4 – 0 το Αρένα τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα, το Αρένα επικράτησε με 4 – 0 του ΑΣ Ρόδος και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Κουλλόλλι ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας (μετά από κεφαλιά πάσα του Αναστασάκη) και πλάσαρε πολύ ωραία. Στο 22’ ο Ρουτζιέρης έκανε το 0 – 2 με ένα γκολ ποίημα καθώς σχεδόν από το κέντρο πήρε τη μπάλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, παρά τα μαρκαρίσματα έμεινε όρθιος και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ 0αποκτάει ιδιαίτερη αξία καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αρένα το αφιέρωσε στον Γιάννη Ρουτζιέρη που πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή. Στο 55’ ο Κουλλόλλι σημείωσε ένα ακόμα όμορφο γκολ μετά από σόλο προσπάθεια ( 0 – 3) και στο 78’ ο Βογιατζής διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του Γιάννη Ρουτζιέρη, πατέρα του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Ροδίτης, Σακελλαρίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Cepele (70’ Κιουπάκης), Γαϊτάνος (66’ Κωνσταντινίδης), Σαλπιγκτίδης, Θεοδωρής, Νικηταράς, Κωτιάδης, Τιόλης (66’ Διακομιχάλης), Καντής, Τζούρας, Υδραίου (66’ Ρότσι), Ζαγούρης (66’ Γεωργαλλής)
ΑΡΕΝΑ: Πελαρδής (52’ Φουκαράς), Ικονόμι, Κυριακούλης (41’ Βαρνάβας), Σελλαβτζή, Κάτσο, Κουλούρας, Κουλλόλλι, Τσιακήρογλου (62’ Λάτος), Αναστασάκης (62’ Βογιατζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments