3ο «ανοιχτό» τουρνουά «Μανώλης Πότσος»

0
tournoua potsos afisa

Η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου διοργανώνει το 3ο ανοιχτό τουρνουά βόλεϊ «Μανώλης Πότσος» στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο Κρεμαστής . Στο τουρνουά αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους, αθλητές και μη, να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, αφού μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αγαπά το βόλεϊ.
Όλοι μπορούν να δηλώσουν μια ομάδα και να μετέχουν στο τουρνουά. Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από 6 άτομα (γυναίκες ή άνδρες ή μεικτά). To πρωί της πρώτης μέρας, από τις 11π.μ. έως και τις 2μ.μ., θα διεξαχθεί μίνι βόλεϊ και η συμμέτοχη των μικρών παιδιών θα είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.12volley.gr Το αντίτιμο για τη συμμέτοχη των αθλητών καθώς και για το εισιτήριο των θεατών θα είναι 3 ευρώ ενώ στους αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια. Η εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν στο σύλλογο «Φλόγα», που είναι σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

ΦΛΟΓΑ…….ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
« Μετά από 30 χρόνια λειτουργίας της μπορεί να επιδείξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό έργο, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών. Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του. Γνωρίστε το έργο της ΦΛΟΓΑΣ • Ενημερωθείτε για τα προγράμματα της ΦΛΟΓΑΣ και προσφέρετε εθελοντικά την πολύτιμη βοήθειά σας.• Ενισχύστε οικονομικά τις προσπάθειες της ΦΛΟΓΑΣ, καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό μπορείτε στους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό. Η ΦΛΟΓΑ αγωνίζεται:• Για τα δικαιώματα των παιδιών στην υγεία και τη ζωή, την φροντίδα των παιδιών με καρκίνο.• Για την δημιουργία θεσμών που να σέβονται τον αγώνα και την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών τους. Αλλά κυρίως, προσπαθεί να πληροφορήσει σωστά την κοινή γνώμη για τον καρκίνο στο παιδί και να διαλύσει τις προκαταλήψεις. Ο καρκίνος δεν είναι κληρονομικός, δεν είναι μεταδοτικός. Καρκίνος στο παιδί δεν σημαίνει θάνατο. Δεν είναι «επάρατος», αλλά μια σοβαρή, απειλητική για τη ζωή του παιδιού νόσος που χρειάζεται χρόνο και κατάλληλη και εξειδικευμένη θεραπεία. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:
http://floga.org.gr/»