Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ”Χ” και ”φωνές”

”Χ” και ”φωνές”

4
DSCN9937
Dodekanisos
Ισόπαλοι ( 1-1) ήρθαν  Δαμάγητος και Αγ. Ισίδωρος, με τους φιλοξενούμενους να τα έχουν με τον διαιτητή Ατσικνούδα για ένα πέναλτι που έδωσε λανθασμένα (όπως λένε οι ίδιοι) και για ένα άλλο που έκανε ‘’γαργάρα’’.
Συγκεκριμένα οι ”ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται για το πέναλτι με το οποίο προγηγήθηκε ο Δαμάγητος , γκολ το οποίο ”έσβησαν” στην συνέχεια με την ιισοφάριση που ήρθε από τέρμα του Κιαουρτζή Ι.Γ. Στην επανάληψη το σκηνικό αγωνιστικά δεν άλλαξε και πολύ, όμως ‘’αμαυρώθηκε’’ για ακόμη μια φορά από το διαιτητή της αναμέτρησης που αυτή τη φορά δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμενων σε ανατροπή του  Χατζησάββα για το οποίο οι ”φωνές” ήταν έντονες.

Τα γκολ
22΄ Ο Ρόλαντ με εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ 1-0 , με τους φιλοξενούμενους  να υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε υποψία πέναλτι.
24’ Ο Κιαουρτζής Ι.Γ. με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το1-1.
91’ Ο Κοντογιάννης απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Μαούνη , με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει στην κατοχή του Χατζησάββα που στην προσπάθεια του να σκοράρει ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο διαιτητής  ‘’έκλεισε τα μάτια’’ όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι

Πολλά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι για την διαιτησία του Ατσικνουδα ,καλοί οι βοηθοί Ράδος και Ροδίτης.

Δαμάγητος: Κοντογιάννης, Ντελλάκης(70’ Μέμμα), Νικολίκου, Θάνος, Τρούλλης, Τσίγκρηλας, Ρόλαντ, Καρπαθάκης( 46’ Κάβουρας), Πάσσαλης, Πότσος(46΄Σταυριναός), Αρφαράς.

Αγ. Ισίδωρος: Διακοναστάσης Γ., Καρίκας, Δημητράκης Π., Αναστασάς, Σαλαμαστράκης, Σάββενας Κ.(62΄Δραγουμάνος), Κιαουρτζής Ι.Γ., Σάββενας Γ.(51’ Χατζησάββας), Μαούνης, Διακοναστάσης, Κουρδουνάκης(87΄Κιαουρτζής Ι.Ε.).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos
nikos
12 years ago

KALYSPERA GIA ALLH MIA FORA PALI TA IDIA MIA ME TON GIANNOYKA KAI TORA ME TON POLI LIGO ATSIKNOYDA RE PAIDIA BALTE TOYS PROTA STO EFHBIKO MA MA8OYN KAI META NA PAIZOYN KAI OXI MONO GIA TO MEROKAMATO EMEIS EXOYME PAIDAKIA ME AYTOYS TOYS KYRIOYS POTE DEN 8A MA8OYN TOYS KANONES TOY PODOSFAIROY AS PAROYN MIA FORA 8ESH OI YPAU8HNOI DEN PAEI ALLO AN 8ELETAI NA MHN EXOYME APROBLEPTES KATASTASEIS

antikeimenikos
antikeimenikos
12 years ago

e vevaia mathame na masame tin idia karamela sto topiko giati kathe fora pou i omada mas pai xalia ftaiei o diaititis.

nikos
nikos
12 years ago

OXI RE FILE DEN TA LES KALA OI DIAITHTES THS PERISOTERES FORES EINAI ME TOYS DYNATOYS

nikos
nikos
12 years ago

ESY POY PAIRNEIS 8ESH EISOYNA STON AGONA THS KYRIAKHS STIS FANES