Μπερετούλης στο “news12”: “Οι ποδοσφαιριστές παλεύαν μέχρι το τέλος του αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις, μια ομάδα που κερδίζει στο 90+2΄ δεν είναι τυχαίο”

Ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Γιάννης Μπερετούλης, δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα μας ότι “οι ποδοσφαιριστές παλεύαν μέχρι το τέλος του αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις, μια ομάδα που κερδίζει στο 90+2΄ δεν είναι τυχαίο”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, η οποία πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έδειξε την φιλοξενία και πως πρέπει να φιλοξενούν οι αντίπαλες ομάδες. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος, ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στα σημεία που πρέπει να χτυπήσουμε για να πάρουμε το παιχνίδι, η είσοδος του Κώστα Θυριάκη και Κώστα Λαού άλλαξαν τον ρυθμό της ομάδας. Είναι παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ευκλή και βοήθησαν, ώστε η ομάδα να πάρει την δύναμη και την ώθηση για να γυρίσει το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που πάλευαν μέχρι το τέλος του αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις. Μια ομάδα που κερδίζει στο 90+2 δεν είναι τυχαίο”.

Προηγούμενο

Να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα Αστέρας Παστίδας και Ποσειδώνας Καρπάθου

Επόμενο

Σταμάτης στο “news12”: “Σε κάθε αγώνα κοιτάμε την νίκη και όσο πιο ψηλά πάει η ομάδα ακόμα πιο καλά”

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *