Απόλλων Καλυθιών χωρίς Νικόλη και Μπουρνέλη, επιστρέφει ο Κυρίτσης

O Απόλλων Καλυθιών θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα την Κυριακή (01/03 15:00) στο γήπεδο του για την 22η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική του 5ου ομίλου. Διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Βοιωτία) με βοηθούς τους Χρήστο Παύλο (Δυτική Αττική) και Νίκο Παπαδόπουλο (Δυτική Αττική).

Σε ένα παιχνίδι που ο Κώστας Φραντζέσκος δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Νικήτα Νικόλη και Νίκο Μπουρνέλη, καθώς υπέστησαν ρήξη χιαστού, θα χειρουργηθούν και θα μείνουν εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες, ενώ επιστρέφει ο Παναγιώτης Κυρίτσης μετά την τιμωρία του . Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος είχε υπέστει τον ίδιο τραυματισμό το 2018 φορώντας τότε την φανέλα του Ολυμπιακού σε ηλικία 16 ετών.

Οι κυανοκίτρινοι θα βρεθούν στα play out μετά την ήττα από τον Κένταυρο Βριλησσίων και θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Μάλιστα σε περίπτωση ήττας και νίκης της Δόξας Βύρωνα και της ομάδας του Γιώργου Οικονομόπουλου θα βρεθεί στην ζώνη υποβιβασμού, έχοντας την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με την ομάδα του Λουκά Ρόπα. Απ’ την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι καίγονται για την νίκη, καθώς θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματική την είσοδο τους στα play off. Στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στην Εύβοια με 1-0 απ’ την Νέα Αρτάκη.

Η τελευταία φορά που είχαν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες ήταν στα Βριλήσσια με τους Απόλλων Καλυθιών και Εθνικό Αστέρα να κοιράζονται από ένα βαθμό στην Καισαριανή, καθώς το ματς έληξε 3-3.

Προηγούμενο

Πλήρης ο Διαγόρας με Κένταυρο Βριλησσίων

Επόμενο

Πλήρης η L.F.C. Ιάλυσος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα κρίνει αν θα τερματίσει στην 1η θέση

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *